Radiator Leak Indikatorer

En bilens radiator er utsatt for mange elementer fra veien, inkludert salt, varme, kjemikalier - selv enkle oksygen i luften - som vil bære den ned i løpet av årene. Til slutt en radiator er sannsynlig å utvikle en lekkasje. Radiatoren bidrar til å holde og kjøle motoren kjølevæske som hindrer bilen i å kjøre for varmt og forårsaker skade på motoren. Kjenne indikatorer som peker mot en radiator lekkasje kan bidra til å hindre kostbare auto reparasjoner i fremtiden. Kjølevæske Levels

Den enkleste måten å lære radiatoren på bilen din er lekker, er å sjekke kjølevæsken nivået i tanken under panseret. Tanken har vanligvis et streken som lar deg vite hvor riktig kjølevæske nivået er. Så lenge du fylle tanken til riktig nivå vil det være enkelt å holde et øye med den.
P Hvis kjølevæsken synker under streken flere ganger selv om du har vært på toppen den av hver gang det blir lav , så er det sannsynligvis en lekkasje i systemet et sted. Det kan bare være en løs slange, men det er nok av et signal å få deg sjekket for en lekkasje sted.
Oppkjørselen Spots

For mange mennesker den første indikatoren som radiatoren lekker vil være spotting på oppkjørselen. Når en radiator lekkasjer det drypper simpelthen kjølevæsken nedover gjennom rammen av bilen på bakken. Frostvæske er lett å identifisere. Den har en nesten selvlysende grønn farge, eller en oransje farge, og har en unik lukt du kan referere til som "søt". Frostvæske er gift, og en liten dam under bilen er nok til å drepe et kjæledyr.

Frostvæske er en ekstremt giftig stoff og bør ryddes opp og kastes umiddelbart. Hvis du har vises flekker av kjølevæske i oppkjørselen hvor bilen er vanligvis parkert, er det mest sannsynlig et resultat av en radiator eller slange lekkasje.
Overoppheting
< p> Hvis du ikke holde et øye med kjølevæske nivå og er rett og slett ikke veldig observant når det kommer til detaljer om bilen, da en indikator vil definitivt få din oppmerksomhet. Hvis radiator lekker ut for mye kjølevæske bilen vil begynne å overopphetes, spesielt når det går på tomgang eller beveger seg i trafikken. Vinden fra høyere hastigheter kan holde bilen kjølig nok til å motstå overoppheting, men det er bare et spørsmål om tid før tregere trafikk fører nålen på temperaturmåleren å stige.
P Hvis du lar bilen for å kjøre til bilen blir for varmt, kan det føre til irreversible skader på motoren og vil kreve kostbare reparasjoner. Hvis temperaturmåleren begynner å krype mot den varme enden, trekke av veien så snart som mulig og sjekke kjølevæskenivået. Det er meget mulig at årsaken er en lekk radiator og bilen har liten eller ingen kjølevæske igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65936.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer