Hvordan finner du ut om en Fuel Pump er dårlig?

Nå som du har mistanke om drivstoffpumpen er dårlig, du er bare noen skritt unna bestemme alvorlighetsgraden av problemet. Symptomer kan inkludere bilen unnlate å starte eller akselererer dårlig. Hvordan du feilsøke problemet avhenger av hvilken type drivstoff pumpe er i bilen. Uansett, det er andre deler for å diagnostisere før du undersøker drivstoffpumpen. Selv om pumpen er dårlig, er en grunnleggende erstatning alt det vil ta å få bilen i bedre form. Instruksjoner
en

Bestem pumpe type. Feilsøking på bensinpumpe, avhenger av om bilen har en forgasser-eller drivstoff-injisert (EFI) system. Hvis EFI, vil du mest sannsynlig trenger å utføre en elektrisk test med et multimeter. Sjekk bilens manual for å finne ut hva systemet er i bilen.
2

sammenligne symptomer. Et dårlig fungerende bensinpumpe kan forårsake hard start, dårlig tomgang kvalitet, nøling eller snubler ved akselerasjon, og et tap av makt ved høyere hastigheter. Og hvis bilen ikke starter helt, så din bensinpumpen kan være den skyldige.
3

Tenk forbi vedlikehold. Sjekk om du eller en tidligere eier hadde byttet dieselfilter. Hvis det aldri ble endret, og du opplever dårlig motorytelse snarere enn en unnlatelse av å begynne, begynne med å endre filteret. Sjekk instruksjonsboken eller en tilsvarende verkstedshåndbok for prosedyren.
4

Sjekk grunnleggende funksjoner. Hvis bilen har en elektrisk drivstoffpumpe, kan du ha en enkel elektrisk problem og ikke en pumpe problem. Se etter en blåst sikring i sikringsskapet, samt for utilstrekkelig batteri spenning. Sjekk også ledningene til og fra pumpen for å se om det er en løs ledning.
5

en trykktest. Trykk på en trykkmåler inn i drivstofftilførselen tråd med motoren av, men drivstoffpumpen energi (elektrisk system på). En annen test - en drivstoff-strømningstesten - krever ikke en trykkmåler. I denne testen, koble fra drivstoffslangen mens motoren er slått av. Energisere pumpen og tillater at drivstoffet kan bli pumpet inn i en beholder. Måle flyten og sammenligne med de riktige spesifikasjoner.
6

Utfør en elektrisk test og måle strømstyrken. Koble den ene multimeter ledningen til positive batteriet innlegget og den andre fører til den varme ledningen til bensinpumpen. Sjekk en service manual for korrekt prosedyre, og sammenligne den målte strømstyrke med hva som er normalt for din drivstoffsystemet. Hvis avlesningen er for høy, er pumpen dårlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68397.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer