Hvordan eliminere Jeep Wandering

Når du kjører nedover veien, du noen ganger ta begge hendene på rattet. Dette kan føre til at Jeep til å styre seg selv, eller dreier på hver side av veien. Dette selvstyrende kalles vandrende. Vandrende kan være forårsaket av en enkelt problematisk kilde i Jeep styring, fjæring, dekk eller bremser. Lokalisere og eliminere kilden eller kildene til vandrende vil holde Jeep fra vandrende. Noen biler kan vandre så ille at det faktisk fører til en trekke sensasjon mot venstre eller høyre når du har hendene på rattet. Du trenger
Assistant eller andre person
2-ton eller større kapasitet gulvet jack
2-jack står
Nivå jekk overflate (obligatorisk)
Tire manometer
Tire jern
Lommelykt
Vis flere instruksjoner
en

Ta Jeep ut for en prøvetur. Test kjøring Jeep kan gi deg noen anelse om kilden til vandrende problem. Akselerere til ca 35-miles per time, og gi slipp på rattet. Hvis bilen gjør en brå svinger i begge retninger, så har du sannsynligvis en justering problem. Bare for å være sikker skjønt, akselerere til samme hastighet igjen og trykk forsiktig på bremsene. Hvis bilen svinger raskere eller hardere deretter din foran bremser ikke stoppe kjøretøyet jevnt. Tilbake til Jeep til inspeksjon område eller arbeidsområde.
2

Løft fronten av Jeep, ved hjelp av en to-tonns jack eller jack med større kapasitet. Sted jack står rett innenfor enten foran nedre kontroll arm, under fremre rammen skinner. La suspensjonen til å henge fritt for denne delen av inspeksjon prosessen.
3

Lå under den fremre enden av Jeep rett innenfor forhjulet området, på begge sider av bilen. Plasser hånden fysisk på tie rod, som forbinder de styrende knokene til styringsgruppen rack eller styrearmen.
4

Spør en assistent å vrikke på hjul og dekk på samme side av kjøretøyet som du er plassert. Be ham /henne til å vrikke hjulet fra side til side, å plassere hans /hennes hender foran og bak løpebaner av dekkene. Hvis du føler en knocking i tie rod, beveger hånden mot hjulet enden av båndet stang, mens hvis det blir svakere, så din indre tie rod er den skyldige.
5

Spør assistent å vrikke dekket i samme posisjon som du sitter fra topp til bunn. Se etter om noen bevegelse i de nedre og øvre kuleledd på Jeep. Noen spill eller banke følelse fra topp til bunn indikerer en dårlig ball joint, som må byttes ut. Bad kuleledd vil føre til et redskap for å bli ute av stilling og føre en vandrende i styringsgruppen. Kuleledd er den viktigste forbindelsen mellom styring og fjæring. Bruk en lommelykt for å se om det er nødvendig.
6

Kontroller dekktrykket på bilen, ved hjelp av et dekk trykkmåler. Alle fire dekkene skal være på samme trykk. Ett lavtrykk dekk kan skape nok økt friksjon på veien, at det vil bokstavelig talt tregere ene siden av bilen. Dette trekker fra lavt trykk dekk kan føre vandrende.
7

Fjern forhjulet fra Jeep og visuelt inspisere foran brems forsamlingen. Fronten pads bør slites jevnt, eller nær den. Hvis du oppdager at en pad (vanligvis baksiden) har på seg raskere enn den andre, så din caliper kan være klistret. I det tilfelle at bøylen er stikker, kan du utføre en selv caliper lysbilde smøring tjeneste som skal rydde opp i problemet. Hvis kalipperens lysbildene er også skadet, så sjansene er din caliper må byttes også.
8

Gjenta trinn 3 til 7 for å gjenta hele denne inspeksjonen på den andre fronten av bilen. Ikke anta bare fordi bilen er vandrende mot høyre, at kilden til problemet er på høyre side. En dårlig tie rod som er mistilpasset tå innover, kan presse bilen til motsatt side av veien.
9

visuelt inspisere foran og bak stabilisator eller svaie barer. En bøyd stabilisator bar kan føre et kjøretøy å lene eller vandre til den ene eller andre. I tilfelle du finner en bøyd eller skadet svaie bar eller koblinger, utskifting av defekte deler vil være nødvendig.
10

Har Jeep justert profesjonelt. Enten du velger å erstatte ødelagte eller dårlig deler på egen hånd, eller få dem erstattet i en butikk er helt ditt valg. Etter å ha bilen justert etter utskifting av deler eller deler som er årsak til vandrende, er avgjørende for å holde hele bilen rullende rett. Utføre hele denne inspeksjonen på jeep din, erstatte defekte suspensjon styring eller bremsedeler, og samkjøre bilen, vil eliminere din vandrende problem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67774.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer