Tegn ditt Distributør Switch Plate er dårlig

En bil distributør har flere deler som må koordinere å produsere gnister og sende dem til forbrenningskammeret. Det oppnår denne oppgaven ved å sende en tidsbestemt presist høyspent gnist fra brennpunkt gjennom rotor og inn i fordeleren cap. Derfra reiser gnisten gjennom ledninger til tennpluggen. Bryterdekslet forskudd eller forsinker gnisten, avhengig av turtall og belastning. En dårlig bytte plate manifesterer seg på flere måter. Fuel Economy

En av de første indikasjoner på feil bytte plate vil være en nedgang i drivstofføkonomi over en lengre periode, eller en plutselig nedgang at du ikke kan tilskrive noen annen komponent. Bryteren plate kan bremse ned (Retard) eller raskere (advance) gnisten. I tilfelle av sentrifugal forhånd distributører, kan fjærene på bryteren plate har mistet spenning eller bli deformert, som stadig forsinker gnist. Denne tilstanden gir en overdreven mengde uforbrent gass å passere gjennom drivstoffsystemet.
Nøling og flate flekker

Hvis kjøretøyet produserer en pause eller nøling når du tråkker på gasspedalen med lav til middels hastighet, kan du ha en stikker bytte plate. Sperring forgasser eller drivstoff leveringsproblemer, en bryter plate som ikke responderer umiddelbart til en akselerasjon respons kan peke til utilstrekkelig smøring under breaker plate mekanisme for at det skal snu. Hvis mekanismen ikke kan slå raskt eller i tide til å fremme gnist, vil gassresponsen bli svak.
Vacuum Membran

vakuum membran, en liten komponent som sitter på siden av fordeleren, benytter vakuum kraften fra motoren til å betjene bryteren plate. En lekkasje ved innløpet slangen til membranen vil ikke ha styrke til å gå videre eller retard timing riktig. Denne tilstanden kan føre til dårlig all-around akselerasjon og toppfart. Motoren kan også late omtrent på en uvanlig høy revolusjon per minutt (rpm) innstilling. For mye luft som følge av lekkasjen kan også føre til en mager feiltenning.
Detonasjon under belastning
p Hvis du kan høre en pinge eller lys knarrelyd kommer fra motoren mens du kjører opp en lang stigning, spesielt hauling en last eller tilhenger, kan det bety at bryteren plate ikke kan retard timing tilstrekkelig. Denne tilstanden kan skyldes en slitte foringer eller rustne breaker plate som vil bryteren hindre at platen i å bevege seg til bremserullen stilling. Ufullstendige sentrifugalvektene på slutten av cam, eller en brukket eller frittliggende våren, kan kaste bryteren plate ut av balanse eller få den til å utføre uberegnelig.
Backfire

en motor som feiler, spesielt på en lang nedgradere, kan tyde på en frossen bytte plate som ikke kan svare på lavt vakuum drift. En ødelagt cam våren eller kastet vekt kan kile inne i mekanismen og stoppe sin bevegelse. En fastkjørte bytte plate kan også forårsake startvansker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65857.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer