Hva er årsaken Bil Cylinder Damage?

Det finnes en rekke indikatorer på sylinder veggen skade som kan bli hørt og sett på som bilen er operert. Hvis gapet mellom sylindere og stempler er for stor, kan du høre en lyd som kalles "stempel dask." Hvis din motor bruker mer enn én liter olje hver tusen miles, er det sannsynligvis skade på stempelringer og skade på sylinderveggene. Mangel på smøring

Cylinder veggene er smurt som den roterende veivaksel plukker opp olje fra bunnpannen og hiver den opp på sylinderveggene. Ettersom stempelet tvinges ned under forbrenningsslaget, olje-ringer på hvert stempel skrape overflødig olje utenfor sylinderveggen, og etterlater et tynt olje-lag med hydrodynamisk smøring. Dette laget av olje er det som beskytter motorens vegger mot skader. Hvis du lar motoren gå med for lite olje i pannen, er resultatet sylinderveggen skade.
Engine Overoppheting

Normal driftstemperatur for bil og pickup motorer er 195-220 grader Fahrenheit. Vanligvis kommer når motortemperatur 280 grader Fahrenheit, innvendige motordeler begynner å vokse og forårsake metall mot metall kontakt mellom bevegelige deler. Metall-til-metall-kontakt med sylinderveggene skader både stempelet og sylinderveggen. Fortsatt drift av motoren ved temperaturer på 280 grader Fahrenheit kan føre stemplene til å gripe inn i sylinderen. Alvorlig sylinder og stempel skader kan oppstå første gang bilen har lov til å overopphetes.
Smuss og forurensing

Smuss og forurensning kan angi en motor sylinder fra en rekke forskjellige kilder. Skitten motorolje sprutet opp på sylinderveggene under motorens drift kan føre til overflaten som skal telles som stempelet beveger seg opp og ned. Sot rundt ventilene kan briste under forbrenning og forårsake skade på sylinderveggene. Stempelringer kan brekke hvis du lar motoren gå på for høy turtall, lage små biter av metall som skader sylinderveggene.
Piston Slap

Piston klapse skade oppstår ved de øvre og nedre grenser på stempelets for i sylinderen. Når motoren aldre, klaringen mellom stempel og sylinder vegger øker. Ettersom hvert stempel når den øvre eller nedre grense for reise inne i sylinderen vil stemplene dreietapp på stempelbolten som fester stempelet til stempel-stangen. Denne rotasjonen fører til overdreven slitasje på sylinder veggen som hvert stempel "slaps" i sylinderveggen. Piston dask lager en lyd som kan diagnostiseres ved en opplevelse bilverksted tekniker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68643.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer