Hva er årsaken til et Oil Press Gauge for å være på den høye siden?

Oljen i motoren din blir flyttet rundt via en oljepumpe, som ligger i bunnpannen. Pumpen tar opp olje og skyver det gjennom de forskjellige olje-gallerier, hvor den smører vitale indre komponenter, avløp Oljen deretter tilbake til bunnpannen, hvor det igjen er plukket opp av pumpen. For å overvåke mengden av trykket i pumpen arbeider under, er en trykk-senderenheten montert i systemet. Dette senderenheten formidler informasjon til enten en varsellampe, eller en trykkmåler, avhengig av hvordan det aktuelle kjøretøyet er utstyrt. Cold Weather

En oljer "viskositet, eller tykkelse, øker når temperaturen synker. En olje som er for tykt vil føre til en høyere enn normal belastning på oljepumpen. Under kaldt vær operasjoner anbefales det en lettere viskositet olje brukes. Det er normalt at trykkmåleren å lese høyere når bilen er kald, men hvis lesingen ikke går tilbake til normalt når motoren er varm, bør en lettere viskositet oljen bli vurdert.
Overdreven olje

Kjør aldri motoren med en olje nivå høyere enn full på peilepinnen. For mye olje i systemet er til utilbørlig belastning på oljepumpen og kan føre til et høyt trykk lesing. Sjekk alltid oljenivået når motoren er kald. Det tar tid for oljen å renne tilbake i bunnpannen etter at motoren har vært operert.
Blokkert oljefilter

Oljefilteret har mange små Åpningene gjennom hvilke oljen går da det blir renset. Disse filtrene har en innvendig bypass-system som tillater olje å strømme, selv om de er blokkert. Hvis filteret er blokkert, og olje blir viderekoblet gjennom filtrene 'bypass system, vil det øke oljetrykket.
Fortykket Oil

I enkelte situasjoner olje viskositet kan faktisk øke over tid. Hvis bilens drivstoff sprøytebrukere leverer for mye drivstoff i systemet, vil en økning av sot rester resultere. Denne sot vil finne sin vei inn i oljen, hvor den vil få den til å bli tykkere, noe som bevirker press. Lange perioder med tomgangskjøring kan også produsere store mengder sot.
Oil Gallery Blokkering
p Hvis oljen galleriene er blokkert eller skadet, tvinge de oljepumpe til å jobbe hardere . Som olje-galleri hullene blir mindre, på grunn av at skitt og smuss, blir den naturlige oljestrømmen sterkt begrenset, heve intern oljetrykk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68143.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer