Hva vil føre til at temperaturmåleren å gå ned mens du kjører og varmen ikke å arbeide?

Kjølesystemet er ikke den mest kompliserte systemet på bilens motor, men det kan fortsatt feil over tid. Vannpumpen og termostaten er de to mest komplekse deler av kjølesystemet, hvilket innebærer at en svikt vil typisk skje i den ene eller den andre. Gjennomgående lav kjølevæske temperaturer kunne bare bety en ting, heldigvis, de nødvendige delene er ganske billig og enkel å installere. Kjølesystem Basics

motorens kjølesystem starter i sin vann jakke, som består av et system av tomme kamre plassert rundt sylindrene og i topplokk. Vannpumpen trekker vann ut av kjølekappen og presser den gjennom radiatoren rør, og således inn i radiatoren. En termostat ventil stenger den øvre radiator slangen når motoren er kald, og tvinger kjølevæske å resirkulere gjennom blokken til det varmes opp.
Heating System

den varme kjernen er en slags miniatyr radiator som sitter i bilens klimaanlegg duct. Vannpumpe press-side har et lite uttak som sender vannet gjennom varmeren kjernen, når du slår varmen på, åpnes en ventil i varmeapparatet kjernen er vanninntak linje og sender kjølevæske gjennom kjernen. Kjernen, og dermed varmesystemet, får sin varme fra motorens kjølesystem.

Termostat mislykket

Termostat ventiler kan mislykkes i ett av tre måter: åpen, lukket eller stakk halvveis. Dersom ventilen stikker i den lukkede stilling, vil kjølevæske kontinuerlig resirkulerer gjennom motoren uten å gå til radiatoren, slik at motoren går varm. En stuck-halvveis ventil vil øke tiden det tar for motoren din til å varme opp og vil føre til temperaturer å sakte krype opp under belastning. En stuck-åpen termostat vil hele tiden sende kjølevann gjennom radiatoren, uavhengig av temperaturen sin, forårsaker kjølevæske temperaturer for å slippe og varmeapparatet ikke fungerer mens du reiser nedover veien.
Plassering og Testing

å finne termostaten, følger den øvre radiator slangen til huset der den festes til motoren. Når du skru ut bolig, vil du finne skål-formede termostat klemt mellom den og blokk. Termostaten ventilen bør stenges, hvis det er åpent enda litt, deretter kaste termostaten og kjøpe en ny en
Replacement Termostater

Replacement termostater kommer i varierende temperatur. områder, og du kan vanligvis gå opp eller ned 10 grader for å finjustere motortemperatur for søknaden. For eksempel kan du velge å bruke en 170-graders termostat i stedet for den anbefalte 180-graders termostat hvis du gjøre mye av tauing, eller en 190-graders termostat hvis du ønsker å plukke opp litt av hestekrefter og øke varmeeffekten temperatur.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68319.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer