Slik feilsøker Gass i Olje My

For at motoren skal kunne fungere godt alle sine forskjellige væsker skal holde seg innenfor de deler av motoren de var ment å vedlikeholde. Kjøretøyer kjølevæske skal holde seg innenfor den forseglede kjølesystemet. Olje skal holde seg innenfor motorolje passasjer og bensin bør forbli i drivstofftilførselen og forbrenning systemer. Når uforbrent drivstoff er funnet i bilens olje, kan det være flere faktorer som bidrar til dette problemet. Noen av disse faktorene er mekanisk basert mens andre har å gjøre med kjøretøy-bruk vaner. Utføre noen kontroller for å se hva som forårsaker problemet. Du trenger
Compression tester
Vis flere instruksjoner
en

Bestem den gjennomsnittlige lengden på tiden bilen kjøres på en vanlig utflukt. Dersom bilen brukes bare for kort kjøring økter, for eksempel 5 til 10 minutter om gangen, motoren ikke blir varmet nok til å brenne drivstoffet ordentlig. Kjøre kjøretøyet i minst 30 minutter sammenhengende minst en gang i uken. Dette vil bidra til å fjerne overflødig drivstoff.
2

Kontroller tennpluggene for slitasje eller skader. Dårlige eller ødelagte tennplugger vil ikke brenne drivstoff blandingen riktig. Dette kan forårsake en rik tilstand, slik at overskytende brennstoff inn i forbrenningskammeret. En rik tilstand foreligger når motoren skulle behandles for mye drivstoff. Dette skjer når luft-til-drivstoff-forhold ikke er på et riktig nivå for optimal effektivitet.
3

Sjekk forgasseren eller injektorer for å være sikker på at de ikke leverer for mye drivstoff. En flottør justering som er for høy eller en lekker drivstoff injektor vil tillate overflødig drivstoff inn i forbrenningskammeret.
4

Utfør en kompresjon test for å fastslå tilstanden til de ringer og ventilføringer. Se etter konsistente komprimering avlesninger som ikke varierer betydelig fra sylinder til sylinder. En unormalt lav avlesning indikerer et problem med at sylinderen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68139.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer