Slik feilsøker en 1986 Honda Civic Hatchback Si

Tredje generasjon Honda samfunnskunnskap ble produsert 1983-1987. Den 1986 Civic Si kombikupé var performance-orientert modell, og tilbyr lett, kvikk håndtering og drivstofføkonomi. Selv om Honda Civic har blitt kjent for sin langsiktige pålitelighet, generelle feil blir stadig mer sannsynlig på eldre modeller, spesielt de med høy kjørelengde. Vanlig feilsøking skal utføres på 1986 Honda Civic Si hatchback å sikre dens fortsatte ytelse og pålitelighet. Du trenger
Phillips-skrutrekker
Hylsnyckel
Socket satt
Vis flere instruksjoner
en

Inspiser hele bilen etter tegn til rust eller korrosjon, betaler spesiell oppmerksomhet til eksosanlegg og motorrommet. Gitt en alder av 1986 Civic, er rust sannsynlig å utvikle seg i steder som er utsatt for vær og vind. Rustne eksosrør, kan føre til en bråkete eksos notat, samt ulike ytelse og utslipp feil. Rustne chassiskomponentene kan negativt påvirke din Civic håndtering og generelle kjøreegenskaper. Rustne komponenter må skiftes ut eller repareres umiddelbart for å sikre at rust ikke sprer seg til andre deler av bilen, hvor det er sannsynlig å forårsake mer kompliserte saker.
2

Koble fra tennplugg ledninger fra toppen av tennplugger, som er tilgjengelig på toppen av motoren ventildekselet. Fjern alle tennpluggene med en pipenøkkel. Inspiser bunnen av pluggene etter tegn på sot oppbygging eller korrosjon. Dette er vanligvis et tegn på en altfor fet drivstoffblanding eller motorolje lekker inn i sylindrene. Altfor rike bensinblanding er ofte forårsaket av funksjonsfeil motorsensorer, slik som drivstofftrykket eller oksygensensorer. Vanligvis vil eksos feiltenning også forekomme. Den mest sannsynlige årsaken til lekker motorolje er blåst motor pakninger, for eksempel topplokkpakningen.
3

Lytt etter tegn på funksjonsfeil suspensjon komponenter mens du kjører, slik som knirkende eller banging støy. Dette skyldes ofte blåst sjokk på høy kjørelengde Hondas, som også fører til en bouncy ride og dårlig håndtering. Andre vanlige suspensjon funksjonsfeil er knuste eller frakoblet komponenter, for eksempel kontroll armene eller tie stenger. Inspiser visuelt bæresystem fra undersiden av Civic, noe som sikrer at alle komponentene er godt festet og fri for skader.
4

Lytt til rallende lyder mens du kjører. Rangler stammer fra eksosanlegget er mest sannsynlig forårsaket av løse varmeskjold og /eller frakoblet eksos kleshengere. Påse at alle eksos system komponentene er godt festet, og at eksosrør er riktig koblet til kleshengere på undersiden av Civic. Rangler stammer fra Civic interiør er vanlig på grunn av løse innvendige paneler. Innvendige paneler er sikret med plast klipp og ulike Phillips-skruer. Rist dashbordet og innvendige komponenter for å reprodusere rangler, og sikre alle løse innvendige paneler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67835.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer