Grand Cherokee Ytelse Feilsøking

Rutinemessig vedlikehold på Grand Cherokee eliminerer problemene før de starter. Før feilsøking, sørg for at oljen har blitt endret nylig, har overføring væske blitt endret og radiatoren har blitt tømt og ny kjølevæske lagt. Sjekk når filtrene ble sist endret, så tett luft eller drivstoff filtre holde en motor fra å kjøre riktig. Når alle vanlige prosedyrer har blitt tatt vare på, feilsøke kilden til problemet ved å starte med de største, mest opplagte komponenter, for eksempel strøm, elektrisitet og datamaskinen. Du trenger
Bruksanvisning
Volt meter
Spark tester
Fuel trykkmåler
Sikring tester
Vis flere instruksjoner
en

sveiv motoren og sjekk dash klynge for uvanlige avlesninger. Se etter feil batteri utgang, oljetrykk opplesninger og kjører temperatur. Noen målinger utenfor normen er indikasjoner på at noe er galt.
2

Hente feilkoder fra Jeep datamaskin. Sett inn tenningsnøkkelen og vri nøkkelen til "On" posisjon. Ikke dra motoren rundt. Vri nøkkelen av og på i denne sekvensen: på, av, på, av, på. Se på "check engine" eller vedlikehold lys for blinkende koder. Lyset blinker med et visst antall tid til å indikere det første tallet i et to-sifret kode, og deretter et visst antall ganger for å angi det andre tallet, med en liten pause i mellom. Ta opp kodene og sjekke brukerveiledningen for kode betydninger.
3

Test batteriet og dynamoen for svak spenning. Fest en volt meter til de positive og negative batteripolene når motoren er kald. Det testene spenningen i selve batteriet. Dra motoren rundt. Med motoren på, er testeren nå måle spenningen i dynamoen. Rådfør deg med bruksanvisningen for riktig spenning utgang for Jeep din.
4

Kjør motoren og se etter åpenbare tegn på forfall. Se etter frakoblede ledninger, ødelagte belter og flate eller ødelagt slanger. Hvis Jeep funksjonsfeil over en viss hastighet eller på ujevn vei - som indikerer en feil tilkobling under overdreven bevegelse -. Denne vibrasjonen test vil peke på problemet
5

Sjekk for tilstrekkelig gnist fra tennpluggen . Koble fra tennplugg ledninger fra tennpluggene. Sveiv motoren i et mørkt område, for eksempel i en garasje eller i løpet av kvelden, og se etter gnist overslag. Bruk en gnist tester hvis du leter etter en bue ikke fungerer for deg. Trykk testeren til tennpluggen og teste motoren. Pæren flimrer hvis tennpluggen fungerer.
6

Sjekk drivstofftrykket i Jeep ved å feste en drivstoff trykkmåler på prøve port i brenselet rail. Sveiv motoren og se på forsiden av måleren, sjekke det for tilstrekkelig press. Se inn din Jeep manual for riktig press for Jeep din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65456.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer