Når jeg prøver å Crank Min 1991 Honda Accord i den kalde, Goes batteriet døde

The 1991 Honda Accord var utstyrt med en modell nummer 80D26R-MF batteri, som produseres opptil 640 kaldtørning forsterkere. Hvis ettermarkedet batteriet i din 1991 Accord har mindre enn 640 kaldtørning forsterkere, vil dette påvirke din kaldstart evner. Øke mengden av kaldt spy forsterkere med lavere vær temperaturer er en fin måte å ikke stakk ut i kulden. Generatoren kan også spille en rolle i batteriet ikke genererer nok strøm til å starte bilen i det kalde været. Du trenger
multimeter
Assistant
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret av Accord og sette panseret prop. Finn produsentens merking på batteriet. Bruk en skralle og socket å løsne både bly batteri tie-down nøtter. Fjern den positive batteriet bly og deretter den negative batteriet kabelen fra batteriet. Fjern plastdekselet batteri beskyttende deksel fra batteriet. Les produsentens spesifikasjoner på kalde spy forsterkere at batteriet gir. 1991 Honda Accord 80D26R-MF-fabrikken batteri hadde 640 kaldtørning forsterkere. Hvis batteriet har færre, har du feil batteri.
2

Installer plastdekselet tilbake på batteriet dersom det kalde spy forsterkere på batteriet er mellom 640 og 800. Hvis du bor i et kaldere klima området, ønsker du et batteri som produserer mer kaldt spy forsterkere, som ikke vil dø ned like lett i de kalde månedene. Installer de negative så positive batteriledere og stram tie-down nøtter tettsittende med en skralle og socket.
3

Slå multimeter eller batteritester til "Amp"-innstillingen. Sett positiv røde sonde på plusspolen på batteriet. Sett den svarte negative sonde på den negative terminalen. Du skal motta en forsterker leser ikke mindre enn tre ampere når bilen ikke er i gang. Spør din assistent til vrir om tenningsnøkkelen for å starte motoren. Les multimeter som bilen forsøker å starte. Hvis forsterkerne ikke øke etter hvert som bilen starter, så batteriet ikke er tilstrekkelig, og må byttes ut.
4

Test batteriet forsterkere hvis bilen ikke starter. Bruk multimeter satt til "Amp"-innstillingen, og plassere probene tilbake på batteriet. Multimeter bør lese mellom 80 og 90 ampere eller din dynamo er ikke tilstrekkelig å lade opp batteriet. En utilstrekkelig strømstyrke og volt avgift kan føre til en svak batteri for å ikke starte bilen i kaldere vær.
5

Slå multimeter til "Volt"-innstillingen med motoren fortsatt kjører. Den multimeter skal produsere en lesning mellom 13,50 og 14,75 volt. Hvis avlesningen er mindre enn 13.50, er dynamoen ikke lader batteriet effektivt og må byttes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68497.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer