Slik kontrollerer Fuel Pressure i en 1996 LeSabre

The 1996 Buick LeSabre ble produsert med en 3,8-liter, overhead ventil, V6-motor. Bilen var utstyrt med elektronisk bensininnsprøytning. Kontroll av drivstoff trykket i 1996 LeSabre er gjort når du prøver å diagnostisere drivstoff levering eller motorproblemer. Drivstofftrykket er regulert av drivstoffpumpen, og drivstoffet trykkregulator. Alle de verktøyene som trengs for å kontrollere drivstoff press på 1996 LeSabre er tilgjengelige enten på en auto deler butikken eller på en General Motors forhandler. Du trenger
GM drivstofftrykket tester kit
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på LeSabre og visuelt finne drivstoff rail. Brenselet skinnen er på toppen av motoren, direkte ved siden av den øvre inntaksmanifold. Undersiden av drivstoff rail huser injektorer.
2

Fjern grønn eller svart lue som dekker drivstoff trykktesting ventilen. Ventilen rager ut fra drivstoffet skinnen, og har et lokk som ligner på en ventilspindel hetten fra et hjul. Installer drivstofftrykket tester på trykktesting ventil på toppen av drivstoff rail.
3

Vri tenningsnøkkelen på LeSabre din til "II" posisjon eller tilbehør posisjon. Vri om nøkkelen til denne stillingen vil aktivere drivstoffpumpen og få den til å presse drivstoffsystemet opp til motoren.
4

Sjekk drivstofftrykket lesing på tester måler. 1996 Buick LeSabre bør ha mellom 48 og 55 pounds per kvadrattomme (psi) trykk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66434.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer