Fordamping System Monitor Reparasjon Tips

Fordampingsmåleren eksosrensesystemet i et kjøretøy bidrar til å fange brensler som kan unnslippe som en motor slås av og gjenværende drivstoff sitter i drivstoff linjer eller ventiler. Bensin tilbakestilles til en gassformig tilstand når de utsettes for luft, og når det tørker. Disse damper deretter lekker ut av motoren i miljøet. For å unngå dette problemet, føderale utslippskrav krever en gjenerobre system med passende sensorer for å signalisere når utslipp fangst ikke fungerer riktig. Dette kravet kan da utløse en bil er "check engine" lys i respons. Diagnostisering Problem

første tegn på problemer med fordamping eksosrensesystemet, også kjent som EECS, innebærer ofte en sensor signal som sendes til onboard diagnostiske datamaskin og utløser "check engine" lys . Det er imidlertid flere sensorer som kan føre til at utløse, noe som gjør finne problemet vanskeligere. Problemer kan omfatte en løs slange, en dårlig kull beholderen der røyken er fanget, et dårlig signal sensor eller en løs gass tank cap. For å reparere problemet må du gå gjennom en prosess med eliminering.
Start med den enkle Task

Når "check engine" lyset går på, plugg i en kjøretøycomputer kode leseren å først bekrefte feilsignal. Du kan kjøpe en grunnleggende leseren til enhver bildeler butikken for mellom $ 50 og $ 100. Dette sparer bryet og kostnaden med å ta bilen til en mekaniker til å gjøre det samme. Deretter skru og installere gasskappe. Slette feilkoden bruke bilen skanner og snu bilen på nytt. Ved å kjøre bilen rundt deg kan da finne ut om problemet fortsatt vil utløse "check engine" lys eller om det bare var en løs gasskappe. Hvis det var hetten, du reddet deg alt fra $ 60 til $ 150 fra en unødvendig mekaniker besøk.
Andre Lett Bestemmer

EECS fungerer i et vakuum når det recaptures gasser, slik at hvis det er en trykk-lekkasje et eller annet sted i systemet, vil det utløse et problem. Dette forutsetter en av sensorene ikke fungerer som den skal. En annen vanlig årsak kan være en løs slange. Ved hjelp av en bil reparasjon manuell, identifisere hvor slangene i motorrommet og sjekk dem for rifter eller sprekker. Hvis du finner lekkasjen, kan de fikse være en enkel slange utveksling. Når ferdig, igjen slette feilkoden fra bilen og kjøre den for å se om "check engine" lyset kommer på igjen.
Mer kompliserte reparasjoner

Depotet for røyk fanget er et kull beholder under bilen. Når motoren går på nytt, blir beholderen åpnet og dampen går tilbake inn i motoren for å brenne opp. Dersom kull beholderen er gammel, pleier det å mislykkes og utløse en mindre lekkasje signal. Bytte ut beholderen med en ny eller en erstatning fra en brukt deler leverandør kan løse lekkasjen signal problem. Hvis du vet hvordan du skal arbeide på bilen din, kan du erstatte det selv. Ellers er avhengige av en mekaniker til å gjøre reparasjonen.
Gjettelek
p Hvis problemet ikke er beholderen eller gasskappe, og lekkasjen er ikke tydelig , må du ha en mekaniker utføre en diagnostisk av EECS. Dette medfører trykksetting av røk inn i systemet for å se hvor det lekker ut. Med mindre du har det rette utstyret hjemme, er dette reparere best overlatt til en profesjonell mekaniker butikk. Dessverre kan finne problemet krever gjentatte tester, som driver opp lønnskostnader på reparasjoner. Det samme gjelder for en defekt EECS sensor. Kan systemet ditt fungerer fint, men en sensor kan ha gått ille. En mekaniker vil trenge for å eliminere problemene en etter en.
Gjør noe?

Til syvende og sist, kan bilen utføre fint uten EECS blir reparert, men din "sjekk engine "lyset slås på hver gang du starter bilen. Hvis du har en strekkodeleser, kan du bekrefte signal og bare tørke koden. Det kan være en irriterende oppgave hver oppstart, men det tar bare et minutt å utføre. Det er nødvendig å sjekke, men, ellers "check engine" lyset kan signalisere et annet problem, og du vil ikke vite hva det er. Dette alternativet kan fungere for en stund før du spare opp midler til profesjonell reparasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68119.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer