Hva gjør bomullsdotter i din Gas Tank Gjør til bilen din ?

Det sier seg selv at du aldri skal sette noe i bilens gass tank som ikke er bensin eller bensin additiv, slik som drivstoff stabilisator . Sette i objekter som ikke er ment å gå inn i gasstanken kan forårsake alvorlig skade bilen og føre til en rekke kostbare reparasjoner . Hvordan din Fuel System Works

Når du putter bensin i bilens bensintank , er det holdt der til den er suges inn i bensinpumpen og overført gjennom drivstoffslanger inn motoren din , der det er brent off for å gi strøm til bilen din.
bomullsdotter

Bomull baller er i hovedsak små baller av fiber . De er myke , absorberende og lenger skilles lett . En bomullsdott som er plassert i en beholder med væske vil først absorbere væsken , og deretter oppløse når det blir for mettet.

Bomullsdotter i en Gas Tank
p Hvis bomull baller blir satt i en gasstank de vil absorbere drivstoff før de blir mettet, og deretter oppløses i score til bittesmå biter av fiber og strykere , forurensende drivstoff i tanken . Når disse fibrene blir sugd inn i bensinpumpen , kan de tette pumpen og føre den til å bryte. Hvis bomull ikke ødelegge drivstoffpumpe, det nesten helt sikkert vil tette drivstoffslanger og kan selv komme inn i motoren og forårsake alvorlig skade på en rekke komponenter .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66883.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer