Slik feilsøker problemer med motoren på en '94 Isuzu Rodeo

The 1994 Isuzu Rodeo kom utstyrt med en 2,6-liters firesylindret motor. Det følger også med mange forskjellige standard funksjoner som strøm bremser, en bakrute defroster, stylet 15 tommers stålfelger, tonet glass, en fem-trinns manuell girkasse, bakhjul blokkeringsfrie bremser, klut sitteplasser, en front benk og servostyring . Fordi Rodeo består av så mange forskjellige deler, systemer og komponenter, kan det være utfordrende å feilsøke et problem med bilens motor. To måter å finne et problem er å undersøke produsentens tilbakekalling informasjon for å se om den passer til de problemene du har, og å se på generelle feilsøkingstips og teknikker. Instruksjoner
en

Sjekk kamaksel segl plugg inne i motoren på Rodeo din hvis du ser oljen lekker under fremre del av bilen. Over tid kan det konstant utvidelse og sammentrekning av topplokk inne motorblokken føre til kamaksel segl plugg til å løsne fra topplokket. Dette problemet kan tillate motorolje som skal begynne å lekke ut fra kamakselen. Hvis motoren olje kommer i kontakt med en tennkilde en brann kan starte inne i Rodeo motor. Ta bilen til en lokal Isuzu forhandler for å ha kamaksel segl Endeplugg retainer plater installert på pluggen.
2

Se på radiator slanger inni Rodeo motor når det føles som bilen er overoppheting som du kjøre. En eller flere av slangene kan sprekke, lekker eller sprukket. Toppakning inne i motoren kan være lekkasje eller termostaten kan bli sittende fast lukket feil. Du kan også ha andre problemer med radiator system, inkludert en slitt eller skadet radiator cap, en radiator fin obstruksjon, en ikke-fungerende radiator viftemotor, en manglende radiator fan blad eller en defekt kjølevifte bryter. Du bør også sjekke vannpumpen beltet for å sikre at det fortsatt er festet og fungerer som den skal og inntak manifold pakningen for å se om det har blitt slitt eller skadet.
3

Inspiser oljepumpe inni motoren din hvis du har lavt oljetrykk. Selve pumpen kan være utslitt og har behov for utskifting eller oljepumpe dekselet kan være bøyd eller sprekker. Oljetrykket bryteren kan være løs, slitt eller dårlig koblet eller olje filter kan være tett eller utslitt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68004.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer