Ford Taurus Tenning Problemer

The Ford Taurus er en av de mest populære mid-size sedan produsert i USA. Taurus steg i popularitet på grunn av sin romslige setekapasitet, komfortabelt interiør og jevn kjøring ytelse. Som med alle andre bilmodell, kan Taurus har problemer med å starte opp fra tid til annen, og dette er noen ganger et direkte resultat av problemer med tenningen i bilen. Problemer

Tenning problemer normalt føre til problemer med å starte opp motoren. Ofte er dette dokumentert når motoren begynner å løpe først etter et par forsøk på å starte den opp. Andre ganger, vil Taurus starte opp, og nesten umiddelbart når du gjør det, vil motoren stoppe. I verste scenarier, kan tenningen problemer klarer å starte motoren helt.
Årsaker
p Det er forskjellige grunner til Taurus tenning problemer. En mulig årsak er et dårlig tenning modul eller en dårlig forbindelse i det elektriske systemet. En annen mulig årsak til problemet er en defekt Viper Remote Starter, en start-up system knyttet til nyere modeller av Taurus (pr. 2009). Systemet kan være effektive i å fremme automatisk oppstart, men når det bryter ned, det hindrer oppstart fra pågår. I tillegg kan tenning problemer kommer som et resultat av et ødelagt drivstoff trykkregulator, som blokkerer tenningen fra å kjøre.
Testing

Før engasjere seg i en kompleks og muligens dyrt tenning reparasjon, teste for å være sikker på at batteriet fungerer. Problemer med batteriet og dynamoen genererer nesten nøyaktig de samme symptomene som mer komplekse tenning problemer. Prøv hoppe starte ditt batteri, og hvis det fortsatt ikke fungerer, sjekk dynamoen for problemer, eller har en mekaniker se på den for å avgjøre hvorvidt det er årsaken til problemet.
reparere

Reparasjoner på Taurus tenningssystemet kan variere fra relativt billig å moderat dyrt avhengig av hva det egentlige problemet er. Hvis problemet ligger hos Viper Remote Starter, er problemet vanligvis løses ved å erstatte eller fjerne systemet helt for å tillate normal, uforstyrret nyetableringer. På den annen side kan reparere bare består av en enkelt oppladning eller utskifting av batteriet.
Tips

Den vanligste årsaken til tenning problemer i Ford Taurus dødt batteri. Ta forholdsregler for å sørge for at batteriet ikke blir utilsiktet drenert, og pass på at du ikke la lysene på når den ikke er i bruk. Ha dynamo og batteri nivåer sjekket under regelmessig vedlikehold for å unngå uventede problemer i fremtiden som kan forårsake en stor ulempe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64329.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer