Slik feilsøker en Chevy 350 motor

Chevrolet er 350 small-block motoren bruker en ganske enkel motor design, noe som gjør denne motoren en av de enkleste å feilsøke. Nøkkelen til effektivt å identifisere de spesifikke problem eller problemer ligger innenfor de interne komponentene i motoren, snarere enn med motorens eksternt tilbehør. Heldigvis, inspiserer en tennplugg og testing av motor med kompresjon sporvidde er både effektive metoder og tar bare noen få minutter. Du trenger
Wrench
Sparkplug socket
Compression måle
Vis flere instruksjoner
en

Fjern en av motorens åtte tennplugger med en skiftenøkkel og en tennplugg socket.
2

Inspiser porselen spissen av tennpluggen og legg merke til fargen på tuppen. Hvis tuppen er svart med en våt, fet belegg, har motoren en olje kontroll problem.
3

Fest en komprimering måleren til motoren. Legg merke til den enkelt slange som kommer ut fra bunnen av måleren. Legg også merke til at spissen av måleren har en metall med passende gjenger. For å feste måleren, fjerner du en tennplugg fra motoren, og skru den gjengede tuppen av måleren inn tennpluggen hullet på topplokket.
4

Trekk coil ledningen ut av toppen av distributør cap. Spolen ledning er ledningen i sentrum av hetten.
5

Start motoren og observere bevegelsen av nålen på måleren kompresjon. Hvis viseren svinger, blir ventilene i sylinderhodet stikker. Hvis nålen sakte glir frem og tilbake, er problemet sannsynligvis et inntak manifold lekkasje eller forgasseren må justeres. Hvis nålen holder ganske jevn, men periodevis faller plutselig har topplokk sannsynlig en brent ventil. Hvis nålen vibrerer uberegnelig, men støtteben hvis hastigheten på motoren er økt, er problemet slitt ventil guider.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64420.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer