Slik feilsøker Thunderbird Cabriolet Top Systems

Fords Thunderbird biler kan leveres med enten en kalesje, eller en avtagbar topp. Den avtakbare topp er en hard-topp som kan tas ut av bilen og oppbevares. Det konvertible topp er stoff, og anvender en mekanisme for å trekke den tilbake. Problemer med Thunderbird konvertible toppen kan omfatte problemer med drift, kontroller, tonneau cover, og lagring. Du kan løse mange av disse problemene ved å følge noen feilsøking. Instruksjoner
en

Plasser Thunderbird girspaken i "Park" eller "P"-posisjon hvis det konvertible toppen ikke vil heve eller senke. Systemet vil ikke fungere i andre redskap posisjon.
2

La motoren kjøle seg ned hvis du har hevet og senket de beste flere ganger på rad, og toppen vil ikke flytte. Motoren er overopphetet og forårsaket en termisk bryter for å åpne kretsen og stenge motoren ned. Systemet vil nullstille seg etter noen minutter.
3

Tøm konvertible toppen oppbevaringsrom bak setet av bagasjen, shopping, eller annet utstyr hvis toppen ikke vil trekke. Toppen kan ikke passe inn i oppbevaringsrommet korrekt dersom det er full av ting.
4

Installer tonneau cover skikkelig før du kjører hvis deler blafre rundt i vinden. Skyv boot bakover og engasjere den under øvre rygg panel på baksiden og kvartalet panel på sidene. Deretter fester du knipser.
5

La konvertible toppen å varme i solen hvis den ikke vil trekke ned og klinke etter en lang lagring i posisjon ned over vinteren. Vekslende vil bli lettere over tid og som været blir bedre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67480.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer