Hvordan kan jeg vite om Water Is in My Motor Oil?

Ikke alle indikasjoner på vann i oljen bety en reparasjon er berettiget. Som motoren varmes opp når den er startet , og deretter roet seg litt etter at bilen er slått av , kan kondens føre til små mengder vann inn i oljen . Dette er som regel ufarlig , og vil bli brent av ved normal kjøring. Store mengder kjølevæske ( frostvæske og vann) kan forurense oljen hvis en pakning brudd, eller motorens hodet eller blokkere blir skadet. Major forurensning vil redusere oljens effektivitet i å smøre motorer bevegelige deler . Hvis dette er årsaken , bør det bli reparert som sønn som mulig. Du trenger
Wrench
oljeavtappingsbeholder
Ren klut
Vis flere instruksjoner
en

Fjern motoren peilepinnen. Bobler på pinne , en brunlig rester like over oljenivået , eller melkeaktig -brun olje med en tykk konsistens er alle indikasjoner på vann i oljen.
2

Se etter hvite, søte lukter røyk kommer fra eksosrøret . Dette er en indikasjon på kjølevæske i oljen som blir brent av.
3

Slå av motoren og la bilen stå noen timer. Fjern pluggen fra bunnpannen med en skiftenøkkel , drenering en liten mengde olje i et avløp pan . Som olje er lettere enn vann , vil noe vann samler seg på bunnen av kjelen , med olje som flyter på toppen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66436.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer