Slik feilsøker en Chevy 6,0-Liter

Chevrolet er kjent for å produsere store slagvolum V8-motorer, som for eksempel de ulike 6,0-liters LS-serie motorer. Den store forskyvning av Chevrolet LS motorer gir et svært høyt dreiemoment og hestekrefter i motorens nedre og midtre RPM-range. Dette gjør at motoren kan være løp på lave turtall for de fleste motorvei og bykjøring, øker motorens levetid og drivstofføkonomi. Siden vanlige feil kan senke hestekrefter og pålitelighet, feilsøking problemer som de oppstår er avgjørende for å sikre den langsiktige resultatene av motoren din. Du trenger
Floor jack
Jack står
Stikknøkkel
Socket satt
Vis flere instruksjoner
en

Se etter røyk kommer fra eksos system ved akselerasjon. Mange vanlige motor funksjonsfeil produsere røyk. Overdreven hvit røyk er ofte et tegn på brennende kjølevæske, som kan være forårsaket av en rekke blåst motor pakninger. Blå eller svart røyk som kommer fra eksos-systemet er ofte et tegn på brennende motorolje, noe som vanligvis betyr mer kompliserte feil som toppakning feil eller skadet stempelringer. Alle disse mer-kompliserte saker vil aktivere Chevy "Check Engine" light, noe som gjør for en enkel og presis diagnose av en kvalifisert mekaniker med tilgang til en motor diagnostikk system.
2

Lytt etter en overdrevent høyt eksos lyd og /eller eksos piping lyder. Dette er tegn på eksos system lekkasjer. For å finne lekkasjer i hele eksosanlegg, parkere Chevy på et plant underlag, så ta det opp med et gulv jack. Støtt chassis på bukker. Undersøke eksosrør hang fra undersiden av Chevy for eventuelle tegn til rust, sprekker eller andre skader som kan føre til en eksos lekkasje. Hvis det er ingen eksos skader, bruk en pipenøkkel for å sjekke at alle eksos flensforbindelsesskruer hele systemet er skikkelig strammet. Det er to eksos bolter koblet til hver eksos flens, hvor to eksosrør segmenter møtes.
3

Fjern plastdekselet luften boksen lokket på forsiden av din Chevy motorrommet, sikret med spring- lastet metallklips. Inne vil du se luftinntaket filter. Tett eller skittent luftfilter vil begrense inntaket flyten av 6,0-liters motor, rane det av peak hestekrefter og redusere drivstoff kjørelengde. Hvis luftfilteret er svært skittent eller slitt ut, erstatte den med en ny fabrikk enhet. Alternativt finnes det ulike ettermarkedet produsenter som produserer universale luftfiltre for bruk på Chevy 6,0-liters motor.
4

Undersøk alle de ulike gummi vakuum og kjølevæske linjer rutet gjennom din Chevy motorrommet. Siden 6,0-liters motoren produserer ekstreme nivåer av varme under normal kjøring, er gummi foring utsatt for sprekkdannelser, noe som kan føre til luft eller kjølevæske lekkasjer. Ofte vil en slik vakuum og kjølevæske system feil også utløse Chevy "Check Engine" light. Sørg for at alle de ulike gummi linjer i motorrommet er fri for skader og festet på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67952.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer