Hvordan bruke en datamaskin til å Les OBD II Codes

OBD-II, den andre generasjonen On-Board Diagnostic, angir ulike protokoller for å kommunisere med en bil er kjørecomputer og videresende meldinger til og fra en bærbar enhet. Mens dedikerte enheter eksisterer for en direkte forbindelse til OBD-II-port, en bærbar PC eller datamaskin kan også brukes ved hjelp av en mellomliggende OBD-II til datamaskinen omformer. Denne omformer endrer spenningsnivåer og koding ordninger i OBD-II port til de som er kompatibel med en datamaskin serienummer, parallell-eller USB-port. Både gratis og kommersiell programvare er tilgjengelig for å gi mening av de innkommende data, og kan gi detaljerte diagnostikk, grafer og ytelse diagrammer for bilen. Du trenger
Computer
OBD-II Interface Tool
OBD-II kabel
Computer (USB, DB-9 eller DB-25)
Automobile (kompatibel med OBD- II-teknologi)
Vis flere instruksjoner
en

starte bilens motor. Noen biler og grensesnitt krever at motoren være i gang før du starter OBD-II-grensesnitt. Sjekk med OBD verktøy spesifikasjoner, da dette ikke kan være en bekymring.
2

Fest OBD-II-kabelen til bilens OBD-II-port. Dette er ofte plassert under førersiden dash og kan være beskyttet og gjort usynlig, etter et støvdeksel.
3

Koble OBD-II-grensesnitt verktøy til den andre enden av OBD- II kabel. Enheten vil starte opp og være klar for en PC-tilkobling.
4

Wire en USB-kabel mellom grensesnittet enheten og datamaskinen. Hvis enheten er USB, og derfor Plug and Play, vil datamaskinen identifisere den tilkoblede enheten og laste enhetsdrivere for å kommunisere med bilen.
5

Load enheten spesifikke brukergrensesnittet på maskinen og trekke ut informasjon om kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65028.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer