Chevy Astro Van Problemer

The Chevy Astro minivan ble produsert 1985-2005 og var en av de mest populære og holdbare minivans på markedet. Som mange andre minivans mistet den en betydelig markedsandel til sport nyttekjøretøyer og ble avviklet. Likevel sin kompakte størrelse, spant 190-hestekrefter 4,3-liters V-6 motor og valg av en automatisk eller manuell girkasse gjort det til et populært personbil eller varebil. Ball Joint Problemer

Mer enn 40 000 2003 Chevy Astro varebiler ha feil styring slåsshansker som kan skjære inn i den nedre kuleledd gummistøvel, som holder felles ren og smurt. Kutte boot kan føre til vei skitt og vann forurenser kulefestet området og resultere i tidlig slitasje i leddet. Styringsgruppen slåsshansker bør byttes ut, ifølge Motor Trend.
Defekte bremselys

Nesten 80 000 2002 Chevy Astro varebiler antas å være utsatt for ikke-arbeidende stopp og fare lys på grunn av en defekt bryter som kan utvikle en åpen krets. Bilistene etter van kanskje ikke har tilstrekkelig varsling van stopper eller kan bli stoppet for en nødsituasjon. En Chevrolet forhandler bør konsulteres for å ha bryteren skiftes.
Barnesete

1998 Astro varebiler utstyrt med integrerte doble barneseter kan ha en manglende sete belte beltesnellen våren som hindrer enheten fra låsing, eller en manglende haken våren som ikke tillater setebeltet for å låse skikkelig. Dette kan føre til skader på barnet ved en kollisjon. De barneseter bør byttes ut.
Balance Shaft

Eldre Astro varebiler med 4,3-liters V-6 motor erstatninger kan utvikle alvorlig vibrasjon når bremser de kommer til full stopp, på grunn av en feil installert balanse aksel i motoren, i henhold til området www.2carpros.com. Dette kan føre til tap av kontroll over kjøretøyet. Van bør returneres til mekaniker som installerte motoren for re-installasjon av balanse akselen.
Suspension

Noen eldre modell all-wheel-drive Chevy Astro varebiler med høy kjørelengde kan alvorlig trekker til én side ved bremsing. En vanlig misoppfatning er at bremsene kan være feil. Mer sannsynlig, derimot, er problemet på grunn av den van suspensjon som kan omfatte en ødelagt kuleledd, kontroll arm eller slitte komponenter, ifølge 2carpros.com.
Kontroll Arm

1995 modeller har en bakre mutteren som fester venstre nedre kontroll arm til rammen. Det kan ikke trekkes til med moment spesifikasjoner, som kan føre til bolten løsne og bryte og fører til en krasj. Bilen skal inspiseres for å sikre mutteren trekkes til riktige spesifikasjoner.
CV Ledd

Vibrasjon kan oppstå i noen Chevy Astro varebiler i hastigheter opp til 70 mph. Selv om det kan være en rekke grunner, er en av de vanligste problemene slitt cv ledd. Med hvert store tune-up disse bør vanligvis skiftes innen 60 000 miles.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64354.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer