2003 Volkswagen Jetta TDI Lade Problemer

The 2003 Volkswagen Jetta Turbo Direct Injector (TDI) bil har teknisk service bulletiner (TSB) publisert om lading problemer, samt flere klager fra bil gjennomgang nettsteder. Tellerskrittene problemene spenner fra en defekt motor kontrollmodul (ECM) til batteriet ikke blir riktig installert. Feil på ECM

TSB er publisert på 2003 Volkswagen Jetta TDI på grunn av en defekt ECM. ECM styrer det meste av Jetta er motordeler, samt lading evne. En defekt ECM informerer ikke dynamoen å skape mer spenning for å lade batteriet. Jetta TDI må tas inn i dealership å sikre ECM er programmert og oppdateres skikkelig.
Timing Belt Problemer

Nye vedlikeholdsprosedyrer ble sendt til forhandlere av 2003 Volkswagen Jetta TDI fordi mangelfullt vedlikehold på Registerreim ble publisert i den opprinnelige service manual. Levetiden til Registerreim kan utvides med installasjon av de nye vedlikeholdsinstruksjoner. Feilaktig vedlikehold på Jetta TDI timing belte fører beltet til å strekke eller slites ut tidligere, hindrer timing belte fra at dynamoen å skape nok spenning. Mangel på spenning fra dynamo hindrer at batteriet lades opp.

Ledningsnettet Problemer

ledningsnettet på de fremre frontlykter fører til at batteriet løs spenning og hindrer 2003 Volkswagen Jetta TDI fra start. De lyspærer også blåse ut tidlig på grunn av dette problemet. Den feilaktige installasjonen av ledningsnettet fører til at frontlyktene å gå på og av midlertidig under drift, eller når Jetta TDI er parkert. Når frontlyktene begynne å jobbe midlertidig når motoren er slått av, tapper batteriet spenning. Utskifting av ledningsnettet korrigerer dette lading problem på Jetta.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66750.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer