2002 Hyundai Elantra Rotor fjerning

rotorer på Hyundai Elantra er en del av bremsesystemet designet for å bremse ned bilen. Når bremsepedalen trykkes inn, tvinger bremsekalippernes stempelet bremseklossene sammen, klemme dem ned fast på bremsen rotoren. Dette friksjon mellom bremseklossene og rotoren er hva bremser bilen ned. Over tid kan brake rotors bli skjev, overdrevent rillet og tynnslitt. Utskifting rotorer er tilgjengelige fra auto deler butikker og sertifiserte Hyundai forhandlere. Du trenger
Batteri terminal skiftenøkkel
Automotive jack
Jack står
Hjulklosser
1/2-inch breaker bar
1/2-inch metriske socket set
3/8-inch skralle
3/8-inch metriske socket satt
Liten prybar
String
Hammer
Vis flere instruksjoner
en

Turn tenningsnøkkelen til "Off" posisjon og sted giret i park. Sett på parkeringsbremsen og åpne panseret. Koble fra minuspolen bruker et batteri terminal skiftenøkkel.
2

Løsne mutrene på hvilket dekk med en 1/2-inch breaker bar og en beregning socket. Løft det hjørnet av kjøretøyet ved hjelp av en bil jack og støtte den med en jack stand. Blokker motstridende hjul. Fjern lug nuts med 1/2-inch breaker bar og en beregning socket. Ta av dekket.
3

Fjern bremseklosser festebolter med en 3/8-inch skralle og en beregning socket. Sakte lirke bremsekalippernes ut av rotoren ved hjelp av en liten lirke bar. Fjern bøylen fra rotoren og knytte bremsekalippernes til coil spring så det ikke henger i bremseslangen.
4

Slå lett på rotoren lett med en hammer for å løsne den, og skyv den helt ut av hjulet studs.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65530.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer