Nissan Maxima Vacuum Leak Symptomer

Et vakuum lekkasje i en Nissan Maxima er forårsaket av luft infiltrere motoren. I stedet for denne luft passerer gjennom spjeldhuset hvor mengden av luft reguleres ved bilens datamaskin, passerer luften gjennom en lekkende pakning eller annen lekkasje i motoren. Vakuum lekkasjer i en Maxima kan gi seg utslag i en rekke forskjellige måter. Uberegnelig Idle

Nissan Maximas med et vakuum lekkasje kan inaktiv svært grov, som motoren sliter mens bilen står stille ved trafikklys. Et vakuum lekkasje kan også føre til at motoren gå på tomgang på en høyere enn normal rente, rundt 2000 RPM eller høyere. I noen tilfeller kan et vakuum lekkasje føre til en Maxima å gå fra en grov tomgang til tomgang ved for høy for en RPM, og deretter gå tilbake til en grov tomgang.
Akselerasjon Problemer

p Hvis din Maxima er nølende når du trykker på gasspedalen, kan det være på grunn av et vakuum lekkasje. Et vakuum lekkasje i en Maxima kan også føre til at bilen til å frese og slå tilbake som det begynner å akselerere fra en inaktiv. Sputtering eller tilbakeslag er forårsaket av for mye luft blir sugd inn i motorens sylindre i forhold til mengden av gass som stopper forbrenningen i motoren momentant.
Pipekonsert

I noen tilfeller kan Maxima vakuum lekkasje være i akkurat riktig område eller store nok til at du kan høre det. Hvis du hører en hvesende støy under bilens panser som ligner på en rask lekkasje på et sykkeldekk, er det et sikkert tegn på et vakuum lekkasje. Hvis vakuum lekkasje kan lett bli hørt, det hjelper en mekaniker finne den nøyaktige årsaken til lekkasjen med større letthet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64853.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer