En 2003 Trailblazer Med Radio Problemer

En 2003 Chevrolet Trailblazer med radio problemer er frustrerende fordi det er vanskelig å fastslå hva som forårsaker problemet. Teknisk service bulletiner (TSB) og forbruker rapporter viser at de fleste av radio problemer stammer fra elektriske problemer i Trailblazer. Den eneste radio problem som er ikke knyttet til det elektriske systemet er den kompakte plate (CD). OnStar System

Onstar system på 2003 Trailblazer kan påvirke driften av radio og andre elektriske tilbehør. Radioen kan ikke operere fordi Onstar system, som går gjennom radio, er igjen i "On" posisjon. De radiohøyttalere brukes av Onstar system som en mottaker på telefon. Siden høyttalerne er åpne, betyr ikke radioen fungerer.
Fuse Failure

2003 Trailblazer har sikringer plassert under panseret på bilen så vel som mindre sikringer i henhold til dashbordet. En 125-ampere (amp) sikringen under panseret av Trailblazer styrer mange av de innvendige tilbehør av Trailblazer, inkludert radio. Sikringen kan blåse når bilen er jump-startet, påvirker radiodrift.
Ledningsnettet

ledningsnett som er plassert under dash av 2003 Trailblazer kan forårsake problemer med radiodrift. Hovedproblemet med dette ledningsnettet er tilkoblingene. Ifølge TSB publisert av produsenten, er feil størrelse tilkoblingen installert på enkelte Trailblazers. Disse tilkoblingene gir ikke nok spenning og forsterkere til å drive radioen.
Volume featue

TSB publisert på 2003 Trailblazer bekymringer volumet har på radioen. Volumkontrollen virker kanskje ikke fordi de kontaktene inne i radiovolumet funksjonen ikke er å ta kontakt. Når volumet funksjonen trykkes, er avstanden mellom kontaktpunktene for stor til å gjøre kontakt, og det forhindrer at ei radiovolumet fra å bli hevet eller lowered.The eneste korreksjon for denne radio problem i trailblazer er å ha den radio reparert.

CD-spiller Sviktende

Forbruker rapporter på 2003 Trailblazer bekymring CD-spilleren på radioen. Ifølge disse rapportene, kan CD-spilleren ikke løse ut eller akseptere CDer. Ingen spesifikk årsak er knyttet til denne radioen problem. Den eneste korreksjon for denne radioen problemet er å erstatte hele radio forsamlingen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67055.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer