Tegn på at Hjullagre Trenger Skifte

Hjullagre er høyt utviklet små enhetene som utfører en svært enkel oppgave etter noen svært krevende forhold. Den hjullager primære funksjon er å legge til rette hjulet rotasjon, noe som enda en kjepp og en smultring kunne administrere, men det må gjøre det mens coping med tusenvis av pounds i sidelengs kraft og utallige støt og vibrasjoner. Peiling svikt er, dessverre, uunngåelig, men å identifisere symptomene tidlig kan lagre dollar eller livet senere. Bruk Progresjon

Svakt hjullager slitasje vil begynne som en sutre eller nynne, spesielt mens du vrir rattet hardt nok til at bilen til å helle. Dette humming vil etterhvert bli nesten konstant, utvikler seg til en rumling mens du slår. Når buldrende blir konstant, vil det utvikle seg til en dyp knurring og merkbare vibrasjoner mens du slår på rattet eller treffer bremsene. Den knurring og vibrasjoner vil etterhvert bli permanent, vokser høyere og mer alvorlig før du kan ikke ignorere det og noe viktig faller av bilen.
Maskinskade

slik at normal slitasje for å gå videre til slutt vil føre til noen form for alvorlige mekaniske skader, men så kan plutselige slag som fartsdumper, parkeringsplasser standarder og store jettegryter. Sliping mens du slår er et subtilt, men merkbart forskjellig ting enn standard hjullager knurre - det høres noe sånt som en slagg-blokk som dras over en stor metallplate - og indikerer et tørt og skadet peiling. Hvis du hører en snapping, popping, klikke eller klunk når du svinger, så du kan ha alvorlige bærende problemer. Wheel vibrasjon eller vingle er et tegn på at en av dine foran lagrene er svært skadet. Hvis hjulet begynner vingling og du fortsetter å kjøre bilen, så sørg for at din vilje er oppdatert.
Hva det er ikke

Hjuloppheng og styring systemer er svært komplekse, og en rekke andre feil kan føle eller høres ut som bærer feil. En konstant summing eller vibrasjoner betyr peiling fiasko hvis det skjerper mens du slår eller bremsing, men utelukkende hastighetsavhengig nynner og vibrasjon er trolig et dekk eller noe i drivverket. Husk imidlertid at mens vibrasjonen selv kan bare være en dårlig dekk, vil det dekket til slutt hamre lagrene til pulver og deretter du absolutt vil ha betydning problem. Hjulslingring kan være en dårlig dekk, feiljustert oppheng, feil styresystem, bøyd chassis eller løse hjulmuttere. En hard knock eller klunk under akselerasjon eller nedbremsing er normalt en dårlig CV joint, er som en konstant klikking mens du slår.
Finne Bad Bearing

Bearing støy kan være vanskelig å finne, du vet det er der, du kan bare ikke fortelle hvilke hjul det kommer fra. Løsningen er testing ved vektoverføring. Bilens kroppen reagerer på endringer i retning ved å lene seg borte fra dem, overfører vekten til utenfor dekk når du svinger, ved forhjulene mens bremsing og til bakhjulene mens akselererende. Denne økte belastningen er hva setter belastning på lagrene, slik at du kan høre eller føle symptomer. Så, finn en stor parkeringsplass og kjøre rundt i en sirkel på ca 35 km /h, hvis lageret støy blir høyere, er det dårlig peiling på utsiden av svingen (høyre side hvis du skal mot klokken, venstre side hvis du ' re går med klokken). Deretter akselerere hardt i en rett linje til 50 mph og treffe dine bremser hardt nok til at du føler fronten av bilen begynner å nose-dive. Hvis lageret støyen blir høyere under akselerasjon, er det den bakre, hvis det blir høyere etter bremsing, er det foran

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68239.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer