Årsaker til Servostyring Failure

Noen få biler på veien i dag benytter manuelle styresystemer. Servostyring er foretrukket av de fleste sjåførene fordi det reduserer styringen trengs for å styre bilen og forbedrer kjørekomfort. Servostyring bruker hydraulisk trykk for å hjelpe sjåføren ved å svinge og lage dette presset gjennom bruk av pumper og hydrauliske væsker. De fleste årsakene til servostyring svikt kan spores tilbake til problemer med væske eller pumpen. Forurensning

Forurensning problemer oppstår oftere i rack og pinion servostyring. Forurensning kan oppstå når pumpene svikter, slanger forverres, eller det kommer fuktighet inn i servostyring væske. Alle disse problemene fører til materialet forurenser servostyring væske som kan plugge små åpninger i styresystemet, økt friksjon, og forstyrre de væsker hydrauliske egenskaper, noe som resulterer i en svikt i servostyringen.

Lav væske

Lav servostyring væske nivåer redusere mengden av hydraulisk trykk skapt av servostyring pumpe, noe som resulterer i hard styring. Lave væskenivåer også føre til økt slitasje av servostyring pumpe fra utilstrekkelig smøring og høy medietemperaturer som ytterligere akselererer pumpeslitasje. Lav servostyring væske kan føre til en servostyring pumpe for å slites ut for tidlig, og kan resultere i eventuelle svikt i servostyringen hvis ikke korrigert.
Snapped belte

Mange biler bruk servostyring pumper som drives av et belte som er koblet til veivakselen av motoren. Slitte belter kan skli forårsaker en reduksjon i væsken press produsert av servostyring pumpe, noe som øker innsatsen som trengs for å betjene styresystemet. Servostyring belter som katastrofalt forårsaker en umiddelbar tap av servostyring som pumpen ikke lenger blir drevet av motoren.
Slitt pumpe
p Som servostyring pumper drives og alder de slites ut. Selene og interne deler av servostyring pumpe bryte ned over tid og føre til en trinnvis tap av væske press. Som pumpen slites ut, pumpe støy og styring innsats øker. Utslitt pumper vil til slutt mislykkes, fører til en total tap av væske trykk og en svikt i servostyringen.
Lekkasjer

Servostyring systemer krever hydraulikkolje operere. Hydraulisk servostyring væske kan lekke fra slitte eller skadde slanger og sviktende sel. Når nok væske går tapt, kan det servostyring pumpen overopphetes eller slites ut for tidlig, noe som resulterer i et tap av hydraulisk trykk og svikt i servostyringen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65209.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer