Hvordan tester jeg en sele for shorts?

En tenningen, sensor og datasystemer, samt kommunikasjon mellom dem, er alle avhengige av ledninger. Når det oppstår en kortslutning, forstyrrer den elektriske kontinuitet av ledningen, slik at systemet virker. De mest vanlige typer av shorts er jordet shorts, som oppstår som et resultat av tråd kontakt med en annen metalldel i kjøretøyet, og kortslutninger, som oppstår når to ledninger i kontakt med hverandre. Testing for shorts kan du finne den elektriske feil til en enkelt ledning eller å utelukke en komponent som et potensielt problem. Du trenger
kombinasjonsnøkkel
Repair Manual
Maskeringstape
Jumper ledninger (valgfritt)
multimeter
Vis flere instruksjoner
Finn Ledninger

1. multimetre er nødvendig for å oppdage jordet ledninger.

Koble den negative batteriet kabelen på bilen, med en kombinasjon fastnøkkel til å løsne noen terminal kontakter. Dette vil beskytte deg mot skader dersom en elektrisk komponent uhell bakken med en annen ledning eller kjøretøy del. Det reduserer også risikoen for ledningsnettet skade fra utilsiktet grunnlag.
2

Finn ledningene for komponent eller system du tester med en kabling skjematisk funnet i bilens reparere manuell. Hvis en skjematisk er ikke tilgjengelig, men den berørte komponenten er kjent, spore ledningene fra komponenten til sin bakken eller kontakt, og fjern det.
3

Etikett ledningene når de befinner seg, ved hjelp av et stykke maskeringstape for å sikre rask tilgang. Skriv forventet spenning, motstand i ohm og polaritet av hver ledning på båndet.
Enkelt Ledninger
4

Koble først wire for testing ved å koble den fra begge ender av testområdet. I mange tilfeller er disse ledninger fører til sensorer, releer og elektriske komponenter, som kan fjernes ved endene av ledningene.
5

Fest lask ledninger til en ende av den ene ledning hvis avstanden mellom den eneste kabelendene er uoppnåelig med begge multimeter sonder. Sett multimeter for å måle mellom null til 10 ohm og fest de to multimeter sondene til hver ende av ledningene for å danne en komplett krets. Hvis startkabler ledninger brukes, sikre at ingen kontakter er rørende metalloverflater av noe slag.
6

Overvåk multimeter for endringer i ohm, og deretter koble til batteriet og endre multimeter til volt, med samme vedlegg poeng. Hvis spenningen er funnet, er en kortslutning til stede. Hvis motstanden avlesningen er høyere enn produsentens spesifikasjoner i Reparasjonsmanual, er en første kort til stede i systemet. Hvis en kort er til stede, reparere den før ledningen reattachment. Hvis ingen kort blir funnet, feste ledningene for å fullføre testen.
Positive og Negative Ledninger
7

Koble fra begge ledninger i begge ender for å skape et totalt fire vedlegg poeng. Dette sikrer bare ledningene og ikke elektrisk utstyr i hver ende er testet.
8

Fest genser ledninger til hver ledning i den ene enden, og feste multimeter sondene til hver ledning av den andre enden for å danne en komplett krets. Sett multimeter til null til 10 ohm, og stillingen jumper-kontakter slik at de ikke tar kontakt med noe metall komponent av kjøretøyet.
9

Overvåk ohm lesning for høy motstand, deretter feste minuspolen og vri multimeter for å måle volt. Hvis spenningen er funnet, er en kortslutning til stede. Hvis motstanden lesing er høyere enn produsentens spesifikasjoner i reparere manuell, er en første kort til stede. Hvis en kort er til stede, reparere den før ledningen reattachment. Hvis ingen kort blir funnet, feste ledningene for å fullføre testen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68328.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer