The Window på Min 2001 Jeep Grand Cherokee vil ikke fungere

Jeep Grand Cherokee elektriske vinduer er kablet slik at de kan senkes og heves fra de eksterne brytere eller hovedbryteren. Hvert vindu har en egen motor og vindu regulator. Noen modeller har egne sikringer og brytere for hvert vindu. Dette oppsettet hindrer en fast vindu fra deaktivere alle vinduene. Disse prosedyrene er de generelle feilsøking. Hvis du ikke finner problemet følge disse prosedyrene, ta Jeep Grand Cherokee til en automotive butikk. Du trenger
Pinsett
Fuse
Voltmeter
Kabling
Switch
Vindusheismotor
Window motor
Vis flere instruksjoner
1

Koble ut vinduet lockout på førersiden ved å trykke på knappen. En utkoplet knappen vil holde ut lenger enn en engasjert knappen. Lockout knappen vil holde alle vinduer fra å rulle ned fra alle paneler andre enn den viktigste kontrollpanelet på førersiden.
2

Trekk nummer 13 sikringen. En brent eller ødelagt sikring må skiftes.
3

Test for spenning på bakruten lockout switch med et voltmeter hvis vinduene tilbake bare operere fra hovedbryter.

4

Test ledningene som går fra sikringen panelet til bryteren for spenning med et voltmeter. Ledningene må skiftes ut hvis det er strøm på sikringen panelet, men ikke på ledningene.
5

Test bryteren til enhver ubrukelige vindu med et voltmeter hvis vinduet betjenes fra én bryter, men ikke den andre. Et eksempel på dette er når vinduet arbeider fra sin egen bryter, men ikke fra hovedbryter.
6

Inspiser ledningsnett for løse eller skadde ledninger hvis strømmen er tilstede på bryteren. Stram løse kontakter eller har skadet kabling erstattet.
7

Ta av døren trim hvis vinduet er ubrukelige fra begge bryterne. Test vinduet motor for spenning med et voltmeter, mens vinduet bryteren betjenes.
8

Test for strømmen til motoren med et voltmeter. Hvis strømmen kommer frem til motoren, løsne glasset fra vinduet regulator. Skyv glasset opp og ned manuelt for å kontrollere for binding på innsiden av døren. Erstatte vinduet motor hvis vinduet beveger seg lett og regulatoren ikke er skadet. .
9

Test for spenning til motoren. Hvis ingen spenning er til stede sjekk for løs eller skadet kabling. Trekk til kontaktene på løs ledninger. Erstatte ødelagte ledninger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66032.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer