Slik feilsøker en Instrument Panel Light som blir værende på

Indikatoren lampene på bilens instrumentpanel er programmert til å vises når bilens elektronisk kontroll modul (ECM) sanser et problem eller et problem i noen av de mekaniske eller elektroniske komponenter. Feilen lysene vil bli kontinuerlig lit til problemet er utbedret og feilkoden er manuelt slettet fra elektronisk kontrollmodul minne. Funksjonsfeil lysene inkluderer check engine lyset, sjekk overføring lys, olje lys, batteri lys og andre diverse, produsent-installert lys. Du trenger
OBD II feilkode leser
Vis flere instruksjoner
en

Fest en OBD II feilkode leseren til elektronisk kontrollmodul henhold til bilens dashbord og skanne ECM for feilkoder. Standard OBD II kodelesere vil fungere på alle biler solgt i USA siden 1996. Du kan enten kjøpe en strekkodeleser eller gå til et sted som tilbyr feilkode skanning og diagnose. De fleste auto-deler butikker tilbyr denne tjenesten gratis.
2

Skriv ned feilkodene som OBD II scanner rapportert. Bestemme betydningen av disse kodene på merke og modell kjøretøy. Det finnes lister over feilkoder og deres betydning tilgjengelige fra ulike kilder (se Ressurser). Hvis du har en deler butikken eller mekaniker skanne bilen din, vil de være i stand til å dekode kodene for deg.
3

Utbedre alle problemer med bilen som ble rapportert av kodene. Dette betyr enten å utføre reparasjoner selv eller ta bilen til en mekaniker for å ha bilen reparert. Du er nødt til å rette opp problemene som forårsaker Indikatoren for å komme på før du kan slå av lyset.
4

Re-skanningen ECM etter at du har reparert problemene. Manuelt slette hver feilkode fra kjøretøyets ECM hjelp av OBD II kodeleseren. Slette feilkoder med en strekkodeleser er den eneste måten å slå av feillamper i en nyere modell kjøretøy. I biler produsert før 1996, kan du kanskje slå av lysene ved å koble fra batteriet og la det sitte i flere minutter før du kobler det. Dette vil tilbakestille bilens datamaskin og tilbakestille feillamper med det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67983.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer