Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan å hoppe starte et dødt batteri på en manuell girkasse

Visste du at hvis du har en manuell girkasse bil som du kan starte den uten engang å spy tenningen? Dette er en svært nyttig triks for å vite om ditt batteri noensinne dør på deg, siden du ikke engang trenger startkabler eller en annen bil. Alt du trenger er en haug, eller et par folk villige til å presse bilen. Dessverre, vil ikke dette fungere på en bil med automatgir. Du trenger
En manuell girkasse bil
En bakke
En venn
Vis flere instruksjoner
en

Identifiser en strekning av klare utfor veien, enten foran bilen din, eller bak den. Banen bør være omtrent 10 til 20 meter lange, og at den trafikk og hindringer. Hvis noen er med deg, hjelpe dem å ha holde et øye med trafikken. Alternativt kan du bruke en flat strekning av veien, men for dette trenger du et par folk til å hjelpe deg å dytte bilen.
2

i bilen, satte den ene foten på bremsen og fullt pedalen kopling med den andre. Frigjør parkeringsbremsen hvis den er på.
3

Sett bilen i første gir.
4

Sett tenningslåsen å kjøre.

5

Kontroller igjen at det ikke er trafikk på din vei, og løsne bremsen. Hold clutch deprimert.
6

Coast ned bakken til hastigheten din når om lag seks eller syv miles per time.
7

slipper clutchen raskt, og du bør føle Motoren snu og starte. Hvis motoren ikke starter å kjøre i et sekund eller to, deretter trykke inn clutchen og slipper den igjen. Nå, bør det være i drift. Vær nøye med å se hvor du går. Hvis det ser ut som du kunne kjøre ut av rommet før bilen starter, deretter stoppe og komme opp med en annen plan.
8 p Hvis din rullebane er flatt i stedet for nedover, deretter følger de samme trinnene, bortsett fra to eller tre personer presse bilen langs den flate veien. Når mer pop clutchen for å starte bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147917.html

Previous:
Next:

driving tips