Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Slik konverterer meter per sekund per sekund for å g sin

Den følgende artikkelen viser hvordan du konvertere mellom to vanlige enheter av akselerasjon, føtter per sekund per sekund og "g". Akselerasjon er definert som en endring i hastigheten og /eller i retning av reiser. Retardasjon er der hastigheten er redusert med andre ord, blir endringen negative.Speed ​​er målt i enheter av avstand delt på tid. Noen eksempler er meter per sekund (m /s), kilometer per time (KPH), miles per time (MPH) og føtter per sekund (ft /s). En endring i hastighet måles i enheter av fart delt på tid, noe som forteller oss hvor raskt hastigheten er i endring. Noen eksempler er meter per sekund per sekund (m /s ^ 2) og fot per sekund per sekund (m /s ^ 2). Annen mye brukt enhet av akselerasjon er "g", som er den frekvensen av tyngdeakselerasjon på jordens overflate. Dette er akselerasjonen som oppstår hvis du skyver en gjenstand av en hylle og det begynner å falle. Du trenger
Kalkulator
Vis flere instruksjoner
en

Start med akselerasjon i enheter av meter per sekund per sekund (eller meter per sekund i annen), deretter dele på 32,174. Resultatet er akselerasjonen i enheter av g. For eksempel, hvis et objekt er akselererende på 16 meter per sekund per sekund, er det akselererende på 0,497 g tallet.
2

Start med akselerasjon i enheter på g, deretter multiplisere med 32,174. Resultatet er akselerasjonen i enheter på meter per sekund per sekund (eller fot per sekund i). For eksempel, hvis en bil gjennomgår et sjokk på 5 g-tallet, er det akselerert (eller bremset) med en hastighet på 160,87 meter per sekund per sekund.
3

Multipliser akselerasjon av den tiden det opprettholdes, for å se forandringen i hastighet som følge av en spesifikk konstant akselerasjon opprettholdes for en bestemt tid. Hvis bilen i eksempelet med trinn 2 fastholder at akselerasjon hastighet i 0,5 sekunder, vil hastigheten forandres med 80,44 meter per sekund.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147919.html

Previous:
Next:

driving tips