Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan ta en Driving Test

Tar en førerprøve er en overgangsrite for millioner av mennesker. Alle har sine egne spesielle skrekkhistorier eller komedier om dette stressende og spennende øyeblikk. En ny driver skal forberede seg til å ta førerprøven etter nøye å studere og fullt ut forstå de statlige lover som regulerer sjåfører og kjøretøy før du tar testen. Instruksjoner
en

Kjenn reglene i veien. Kjøp en bok eller ta en klasse på hvordan du skal kjøre. Disse vil ofte gi deg en up-to-date oversikt over alle statlige og nasjonale lover som du trenger å vite for testen, og også for å være en trygg sjåfør.
2

Lær å bli en defensiv driver, tradisjonelt en del av testen. Dette er teorien om at hvis hver sjåfør på veien er å overvåke de andre bilene rundt dem for tegn på problemer og farer, enn disse driverne vil være trygge. Dette er et verdifullt verktøy i alle ledd under kjøring. Lære det og huske det for livet.
3

Lytt til hva testen giver sier. Den som administrerer testen vil gi deg visse kommandoer gjennom hele testen. Still spørsmål hvis du ikke forstår hva du skal gjøre. Dette er en vanlig måte å rote opp en førerprøve.
4

Master parkeringsplassen delen av testen. Flere stater krever drivere for å passere en lukeparkering test for å få en lisens. Selv om du ikke bor i en av disse statene, er det en verdifull kompetanse som vil hjelpe deg på veien.
5

Vær høflig på prøve administrator. Denne personen er i stor grad ansvarlig for å avgjøre om du vil passere. Hvis du er høflig og elskverdig med testen administrator, kan du få en kant.
6

Møt opp i tide til testen. Ofte mange tester er planlagt gjennom hver dag. Hvis du er betydelig forsinket, må du planlegge din test. Førerprøven er vanligvis booket flere uker i forveien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147923.html

Previous:
Next:

driving tips