Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

De beste måtene å forbedre gass kjørelengde

Høye gasspriser har etterlatt mange sjåfører i en crunch, og noen sjåfører har ned sine biler, ofte tar store tap på sin trade-ins for å komme inn i en mer drivstoffeffektive kjøretøy. Ikke alle har råd til å følge denne metoden. Det finnes bedre måter å forbedre gass kjørelengde. Akselerere sakte

Brå utbrudd av akselerasjon krever kjører på høyt turtall (omdreininger per minutt) og avfall store mengder gass. Jo raskere motoren er spinning, generelt mer drivstoff du bruker. Akselererer sakte vil lette kjøretøy opp til fart, mye bedre totale drivstofforbruk.
Bo på Steady Hastigheter

Highway kjøring tendens til å være mer effektiv enn bykjøring fordi kjøretøy er generelt opererer på en jevn hastighet, men sjåførene som stadig påskynde og bremse ned mens på motorveien kan faktisk bli verre gass kjørelengde enn de fleste gjør i bykjøring. Bor på en jevn hastighet på motorveien er viktig for drivstofføkonomi, fordi motoren er generelt kjører på samme turtall og kan nå topp effektivitet.
Bruk Air Conditioning sparsomt

De fleste moderne biler fortsatt operere på remdrevne air condition-anlegg. Dette betyr at A /C er drevet av et belte som går til motoren, rane motoren effektivitet, og forårsaker den til å arbeide hardere. Klimaanlegget bruk kan frarøve deg opp til 25 prosent av din drivstofføkonomi. Avhengig av hvilken type klima du bor i, kan dette eller ikke kan være et alternativ, men hvis det er, dreier det A /C off kan øke din gass kjørelengde
Hold Vehicle Tuned. -Up

En skikkelig vedlikeholdt bil vil få bedre drivstoff kjørelengde. Vedlikehold elementer som endrer gnister plugger og ledninger må være planlagt med jevne mellomrom. Hvis bilen ikke kjører opp til pari, er det sannsynligvis ikke får topp drivstofføkonomi.
Slå Vehicle Off Når Tomgang

I de fleste tilfeller, hvis kjøretøyet sitter på ett sted i mer enn et par minutter, er det best å slå den av. Denne metode er best ikke brukes for korte stopp, slik som ventetid for rødt lys, fordi kjøretøyet faktisk benytter en større mengde gass å starte på nytt for å sitte i en kort periode. Hvis du står fast i en trafikkork som ikke beveger seg i det hele tatt eller venter på et tog, bør du sannsynligvis slå bilen av for å spare drivstoff.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148091.html

Previous:
Next:

driving tips