Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan forbedre Fuel Economy i en Mercedes

Mercedes-Benz begynte å bygge biler i 1900 under Daimler Corporation. De fleste av Mercedes 'nyeste bilene har store motorer bygget for ytelse og ikke for å spare drivstoff. Noen modeller, som for eksempel den lille C-klasse, kan forbedre miles per gallon bedre enn store modeller, som S-klasse eller GL SUV. Du kan forbedre drivstofføkonomien mest ved å endre kjørestil og bor up-to-date på vedlikehold. Instruksjoner
en

Endre din kjørestil. De fleste kjøper en Mercedes for høy ytelse og rask akselerasjon, men slamming på gasspedalen bare brenner ekstra drivstoff og reduserer den gjennomsnittlige miles per gallon. Når du starter fra en stopp, sakte ned på pedalen. Ta foten av gassen i påvente av en stopp, snarere enn akselerasjon og måtte smelle på bremsene. Når du kjører på motorveien, satte cruisekontrollen og prøv å ikke kjøre over 70 km /h fordi kjøring i høye hastigheter tar mer drivstoff. Endre kjørestilen din er en av de beste måtene å forbedre drivstofføkonomien.
2

Hold deg oppdatert på alle vedlikeholdskontroller, inkludert oljeskift. Få din olje og filter skiftes hver 3000 miles selv om du bruker syntetisk olje. Dette er en enkel vedlikehold jobb som vil opprettholde kvaliteten på motoren din for levetiden til bilen. Klikk på linken "Mercedes vedlikeholdsmanualer" under "Referanser" for tilgang til vedlikeholdsmanualer for Mercedes biler laget 2000-2010. Helsen din motor og girkasse er nøkkelen til å forbedre drivstofføkonomien.
3

Drive mindre og under lav trafikk ganger. Prøv ikke å kjøre i rushtiden. Stoppe og gå kjører forbrenner drivstoff og ikke får du langt. Også prøve å kombinere mange korte turer til en tur ved å gjøre alle dine ærender på samme tid.
4

Shift til et høyt gir ved lave hastigheter hvis din Mercedes har en manuell girkasse eller en sport manuell med hendler. Motoren virker ikke så vanskelig i høyere gir. Dette vil gjøre bilen tregere under akselerasjon, men vil spare drivstoff.
5

holde dekkene har riktig lufttrykk. Kontroller lufttrykket i dekkene minst en gang i måneden og før lange turer. Dekk med lavt trykk påvirker hvordan bilen håndterer og reduserer levetiden på dekkene. Motoren må jobbe hardere for å rotere dekk med lavt trykk, noe som fører til mer drivstoff blir brent.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148086.html

Previous:
Next:

driving tips