Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan kjøre en minivan Med Håndkontroller

Å kjøre en bil virker som en vanlig ting for de fleste, men til fysisk funksjonshemmede, kan det være mer av en utfordring. Håndkontroller har forandret verden for disse driverne, slik mange til å kjøre når de ikke kunne før. Men for noen som står overfor kjører en av disse hånd-kontrollerte biler for første gang, kan det virke skremmende. Det er litt vanskelig å lære i starten, men når du har fått det ned, vil det komme som andre natur. Instruksjoner
en

en assistent stasjonen minivan til en stor, åpen parkeringsplass uten hindringer som du potensielt kan kjøre inn. Har assistent park minivan i midten av partiet.
2

Finn de håndkontroller. Vanligvis de er på venstre side av rattstammen, men kan også være på høyre side.
3

Strikk de håndkontroller med bilen off. Prøv å skyve håndtaket, og se hvor sammenhengen går. I de fleste tilfeller, å skyve håndtaket aktiverer bremsene. Hvis den ikke gjør det, kan du prøve å vippe håndtaket. Hvis det vippes opp mot rattstammen og ned mot gulvet, så det fungerer ved å vippe opp mot dash å bremse og ned mot gulvet for å akselerere.
4

Slå bilen på og skifte det ut av "Park". Bilen skal rulle sakte fremover på dette punktet, så prøv å presse håndtaket i å bremse. Hvis det fungerer, så nå vet hvordan å stoppe kjøretøyet.
5

Slå bilen av og legg den i "Park". Nå kan du prøve å trekke i håndtaket mot deg, eller se om det vendinger. Hvis det trekker tilbake, så det er akseleratoren, og det fungerer ved å trekke tilbake for å akselerere, frem til bremsen. Hvis det vendinger som en motorsykkel håndtak, så det er din gasspedalen, så du vrir å akselerere, trykk og brems.
6

Slå bilen på og sakte prøve å akselerere ved hjelp av en av metodene som er skissert ovenfor. Gjøre dette veldig sakte, prøver ikke å overstige 10 mph i tilfelle en kollisjon.
7

Jobb deg rundt på parkeringsplassen, sakte start og stopp med hånden kontroller for å lære hvordan de fungerer. Etter hvert som du blir mer vant til dem, prøver å ta fart opp trinnvis.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148178.html

Previous:
Next:

driving tips