Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan håndtere en utblåsning dekk

Et dekk utblåsning, etter sin art, vil overraske deg, og kan føre til en alvorlig ulykke. Men det trenger ikke å: være mentalt forberedt på et dekk utblåsning - å vite hvordan man skal reagere og kontrollere impulser - vil bedre sjansene dine for å opprettholde kontrollen etter utblåsningen. Beskytte bilen og dens passasjerer. Instruksjoner
en

Hold et godt grep om rattet med begge hender og prøver å holde en rett kurs. Sakte la opp av gasspedalen etter utblåsning dekk for å gradvis redusere hastigheten.
2

Lette foten på bremsen for å ytterligere tregere. Ikke slamre igjen på bremsen, eller prøve å stoppe raskt etter en utblåsning, det vil øke sjansene for å miste kontrollen
3

Slå på signal og drift mot siden av veien,. gjør ingen brå svinger på rattet for å komme seg ut av veien for trafikk. Komme så langt av veien som mulig, og helst komme til å hvile langs en svært synlig del av veien skulderen.
4

Parker bilen og slå på sine fare lys for å varsle passerende trafikk. Hold et øye med nærmer biler og unngå å stå på siden av bilen mot veien.
5

Endre dekk hvis du har en reserve eller ringe for veihjelp fra AAA eller annen tauing tjeneste. Hvis du gjør endre dekk, og du har en passasjer med deg, har han holde et tett øye med trafikken for å gi deg en viss beskyttelse. Vurder å bruke advarsel markører eller blusser opp veien fra bilen for å gi nærmer biler ekstra advarsel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147839.html

Previous:
Next:

driving tips