Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan Pop Clutch å starte en bil

Du har egentlig levd et fullverdig liv med mindre du har hatt til pop clutchen for å starte en bil. Tilbake i din ungdom, kan du la batteriet kjøre ut før det var fast eller la en dårlig forrett holde bilen fra å starte. Hvis du har funnet deg selv uten hjelp av batteri eller starter å få bilen i gang, og du er heldig nok til å ha en standard girkasse, kan du fortsatt komme i gang. Spratt clutch på en bil er enkelt å gjøre når du vet hvordan du gjør det. Du trenger
Bil
Manuell girkasse
Helper
Vis flere instruksjoner
en

Få inne i bilen og trykke inn clutchen å flytte bilen inn "Nøytral". Sett nøkkelen i tenningen og vri den til "On" posisjon. Dette er stedet nøkkelen ville være etter en normal sving av tenningslåsen for å starte. I stedet, med en clutch pop, vil tenningen allerede må være på slik at når motoren er slått over, er nøkkelen i på-stilling.
2

Flytt bilen i posisjon til å bli skjøvet bakfra eller sendt ned en skråning for startprosedyren. Kontroller at bremsene fungerer når du trykker og hvor hardt rattet må slås før bilen startes. Servostyring og bremser vil gjøre begge systemer fungerer dårlig før bilen startes.
3

Sitter inne førersetet med clutchen deprimert, sette girspaken i første gir. Hold foten deprimert på clutch og bremsepedalen uten å trykke inn bremsepedalen. Rull ned vinduet og signal til din hjelper til å dytte. Som bilen ruller, vil du styre mot en skråning som vil hjelpe hjelperen i å få bilen nedover gaten. Tillate fremdrift av bilen for å øke til konstant bevegelse.
4

slipper clutchen raskt og være forberedt på å kverke gasspedalen når motoren er slått over av bevegelse av kjøretøyet. Når i gir, vil motoren bli tvunget til å skru og tenning vil sende en gnist for en start. Jo raskere bilen kommer før clutchen slippes vil avgjøre hvor mange ganger motoren vil snu. Flere skrur lik flere muligheter til å tenne gass og luft til forbrenning og motoren til å starte uten batteri eller forrett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148036.html

Previous:
Next:

driving tips