Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Slik bruker du en bil Dolly

Når du flytter eller drar på ferie i en bobil, er en bil dolly en av de beste måtene å transportere en bil. Ifølge americancardolly.com, bil tamponger er en av de sikreste og økonomiske måter å taue en bil. Bil tamponger heve forhjulene mens bakhjulene holde seg på bakken. Dette hindrer at hjulene fra å bli utslitt. Bil tamponger kan enkelt lagres og flyttes rundt. Du trenger:
Bil dolly instruksjoner
Bil dolly
Bil
Bilberging lys
Vis flere instruksjoner
en

Les brukerens instruksjonene som fulgte med dolly før du gjør noe. Hvis du leide dolly, så utleiefirma vil gi deg en manual.
2

Fest dolly til trekkvognen. Sikre stikk ball er i riktig høyde. Deretter fester du koblingen mot stikk ball. Sjekk om sikkerheten er festet til draget dolly tungen og trekkvognen. Sikre de avtakbare kjøretøy-in-slep lys.
3

Sørg for at vekten av kjøretøyet-in-slep ikke overstiger den maksimale grensen. Overskride den maksimale grensen kan føre til svaiende eller pisking. Se i dolly manual for den maksimale vektgrensen.
4

Trekk ut rampene helt og senk den ned på bakken. Plasser dekkets bånd i midten av rampen. Dette forhindrer problemer med å sikre bilen etter at bilen er lastet. Pass på at dekkene stroppene er riktig størrelse for bilens dekk.
5

Sørg for at bilen-i-slep er sentrert mens du kjører opp til dolly. Kjør opp sakte til rampen. Sett på parkeringsbremsen og låse rattet. Plasser dekk stropper over forhjulene. Mens sikring dekkene, pass på at det ikke er noen knop eller vendinger i stroppene. Fest dekk stroppen gjennom sporet i skralle bassenget. Dobbeltsjekke stroppene for å sikre at de er skikkelig skrudd til. Gjenta samme prosedyre for dekket på den andre siden.
6

Sikre kjøretøy-in-slep sikkerhet kjedene til tilhengerens. Sørg for at sikkerheten kjedene vil ikke føre til noen skade på bremse-og drivstoffslanger. Legg kjedet kroken gjennom en av de kjettingløkkene. Fest S-krok gjennom gummi holderen.
7

Frigjør parkeringsbremsen og låse dørene. Ta bilen-i-slep for en prøvekjøring. Gjør venstre og høyre svinger. Etter prøvekjøring, sjekker lufttrykket i stropper og sikkerhet kjettinger for å sikre at alt er på plass. Stram dekk stropper om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148240.html

Previous:
Next:

driving tips