Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan øke Gas Mil i en S-10 Pickup

Økende gass kjørelengde i din S10 pickup vil strekke pengene du bruker på en tank av gass. Chevy S10 pickup har en EPA-estimert 19 miles per gallon i byen og 25 på motorveien. Ved å endre din kjøring teknikker og holde seg oppdatert på alt vedlikehold av motorer, kan du øke gass kjørelengde i pickup din. Instruksjoner
en

Opprettholde motoren din. Enkle kontroller som får oljeskift hver 3000 miles og endring av luftfilter når den blir skitten vil bidra til å forbedre drivstofføkonomien.
2

Bruk drivstoff injektor renere. Du kan kjøpe flasker injektor renere på en auto supply butikken. Rene injektorer vil øke drivstofføkonomi. Hell væsken inn i gasstanken hver tre til fire ganger du fylle tanken med gass.
3

Fjern overflødig vekt fra sengen av pickup. Selv om en pickup er ment å hale ting, vil overvekt veie lastebilen ned og krever det å bruke mer gass.
4

Accelerate sakte for å bruke mindre gass. Forutse stopper slik at du kan la opp på gassen og komme til en stopp i stedet for akselererende og slamming på pausene.
5

Gå fartsgrensen, og bruke cruise control. Å gå over 60-65 km /h vil bruke mer gass. Når du er på motorveien, satte cruise control på den angitte fartsgrensen. Svingninger i hastigheten din brenne mer gass, så holder hastigheten konstant vil bidra til å øke drivstofføkonomi.
6

Kontroller lufttrykket i dekkene regelmessig. Sørg for at dekkene er fylt til deres anbefalte nivået.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148057.html

Previous:
Next:

driving tips