Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan få en bil ut av en grøft

Legge inn en grøft du ikke klarer å avslutte er grunn til en virkelig dårlig dag. Nesten alle bilister er nødt til å få en bil ut av en grøft på ett eller annet tidspunkt, om bilen er fast i gjørme, snø eller rett og slett fast. Hvis du finner deg selv spinne med hjulene i en grøft, må du ikke ringe at bergingsbil ennå. Det er en rimeligere mulighet til å explore.Read videre for å lære hvordan å få en bil ut av en grøft. Instruksjoner
en

Rett hjul og dra sand, gjørme eller snø vekk fra områdene rundt dekkene.
2

Bestem hvilke dekk er drivhjulsdekk. I de fleste tilfeller de fremre dekk er stasjoner. Hvis du er usikker, har en passasjer klokke som dekk spinne når du trykker på gassen. Hvis du er alene, sette bilen i park, komme seg ut og undersøke bakken for å finne ut hvilke hjulene spinner.
3

Place et element dekkene kan gripe rett bak drivhjulsdekk . Gulvmatter kan arbeide, eller papp, tre -. Selv pinner og greiner fra trær i nærheten av grøfta
4

Sett bilen i revers. Fjær gassen nesten umerkelig og trekker av. Bilen vil rocke bakover litt, og deretter lulle fremover igjen. Gjenta denne prosessen til bilen oppnår en mild 'rock' rytme. Ideen er å så vidt berøre gass, i stedet for den etasje. Når du sitter fast, er gulv bilen en ubrukelig øvelse - du bare grave bilen dypere inn i et hjulspor. Hvis du sitter fast i snøen, gulv det kan også lage en is glatt rett under dekk, noe som gjør det mye vanskeligere å fjerne stakk bilen fra grøfta.
5

Har passasjerene presse fra fronten av kjøretøyet, så snart den begynner å tommer bakover. Ikke ha dem hjelpe mens rocking, noen kan være et uhell skadet. La bilen til å "gå" bakover og ikke snu hjulene til bilen har fast trekkraft og beveger seg jevnt. Styr bilen opp av grøfta og videre til skulderen av veien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147872.html

Previous:
Next:

driving tips