Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan beregne gassforbruk i miles per gallon

Med den høye prisen på bensin i dag, har mange mennesker blitt mer bevisst om hvor mye gass bilen deres bruker, og hvor effektivt det egentlig er. Reklamer kan skryte av høye gass kjørelengde, men de er rettet mot salg av bilen, og kan ikke gi en virkelig nøyaktig vurdering. Beregne de faktiske miles per gallon (MPG) på bilen din er en enkel prosess hvis du gjør en innsats for å spille inn de riktige dataene. Du trenger
Kalkulator
Trip kilometerteller eller notepad
Vis flere instruksjoner
en

Fyll drivstofftanken helt til fulle.

2

Nullstill trippteller på dashbordet. For eldre biler som ikke har en omstillbar trippteller notere bilens kjørelengde vises på den viktigste kilometertelleren på dette tidspunktet.
3

fyller bensin på bilen på et senere tidspunkt, etter en betydelig mengde gass er blitt brukt. Fyll tanken igjen til full og legg merke til hvor mye drivstoff det tar.
4

Sjekk din trippteller og gjøre oppmerksom på miles kjørt siden den forrige drivstoff stopp. Uten trippteller, merk total kjørelengde på dette tidspunktet.
5

Del antall vist i trippteller (eller forskjellen i total kjørelengde mellom bensinfylling) av mengden drivstoff som trengs for å fylle tanken. Dette blir din MPG for denne perioden.
6

Gjenta prosessen når det er mulig å gi et bredere anslag over tid, spesielt når du kjører det meste motorvei eller byen miles å vite forskjellen i kjørelengde mellom to for ditt kjøretøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148284.html

Previous:
Next:

driving tips