Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan kjøre en hybrid for maksimal gass kjørelengde

Hybrid biler gir sjåførene muligheten til å oppnå merkbare forbedringer i drivstoffeffektiviteten med å innføre en ny type drivlinje som kombinerer en elektrisk motor, regenerativ bremsing, og avanserte girkasser. Hvis du kjører en hybrid som en vanlig bil, kan du ikke se mange flere miles per gallon i drivstofføkonomi, men noen endringer i din kjøring teknikker kan gi imponerende resultater. Instruksjoner
Endre Teknikk: Hva Used To Be Bad nå kan være bra
en

Step on it! For en hybrid, rask akselerasjon til ønsket marsjfart maksimerer effektiviteten fra både elektrisk og gass komponenter, ifølge Mother Earth News. Dette betyr ikke at du kan øke hastigheten overalt, men en rask scoot vekk fra lyset faktisk fungerer bedre enn en svak touch.
2

Unngå hovedveier dersom overflaten veier er et alternativ. Stop-and-go-trafikk lar hybrid gå videre på mindre bensin fordi hybrider bruker regenerativ bremsing for å lade batteriene. I tillegg kan det hende at hybrid kunne kjøre fra stopp til stopp ved lavere hastigheter på batteriet alene, noe som betyr at ingen drivstofforbruk i det hele tatt.
3

Brake mykt og lenger. Dette gjør at regenerativ bremsing mer tid til å jobbe. Dette kan også la deg få øye på muligheter for å unngå å komme til en full stopp, noe som sparer den ekstra energien som trengs for å komme i gang igjen.
4

Sett cruise control til elektronisk opprettholde hastigheten i stedet for å bruke gass pedal når det er mulig. Cruise control opprettholder hastigheten mye mer jevnt og fint enn de fleste sjåførene kan. Hvis du null i den hastigheten som gir best balanse mellom drivstofforbruket med din progresjon, så din kjørelengde kan sveve.
5

Minimer bruken av stereo, air condition, plug-in elektronikk, navigasjon, og til og med interiør og eksteriør lys så mye som mulig. Alle disse bruken kraft som kan brukes ved den elektriske motoren. Bare slå av air condition mens du går opp bakker kan gi deg en merkbar forbedring i MPG, ifølge HybridCars.com.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148296.html

Previous:
Next:

driving tips