Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Slik får du tak i klasse B lisens i California

En kommersiell førerkort er en nødvendighet for visse typer jobber. California deler sin kommersielle førerkort i klassene. Med et klasse B Commercial førerkort kan du kjøre buss (annet enn en trailer buss), et enkelt kjøretøy med en GVWR på mer enn £ 26 000, en 3-akslet bil som veier over 6000 pounds, en gård arbeidskraft kjøretøy og alle kjøretøy som Klasse C-driveren er tillatt å kjøre. Nedenfor finner du instruksjoner om hvordan du søker. Du trenger
datamaskin med Internett-tilgang
Printer
Social Security-kortet, Bilde identifikasjon
klasse B kjøretøy
Vis flere instruksjoner
1 < p> Last ned og fylle ut et skjema DL 939, den 10-årige historie rekord sjekk. Dette vil kontrollere hvilken førerkort du har blitt tildelt i løpet av de siste 10 år, slik at California kan sjekke din kjøring posten. Du trenger ikke å fylle ut dette skjemaet hvis du aldri har fått utstedt et førerkort.
2

Besøk nærmeste California Department of Motor Vehicles kontoret for å plukke opp Form DL 44C. Dette skjemaet er ikke elektronisk tilgjengelig.
3

Fyll ut skjemaet DL 44C.
4

Ta og bestå en visjon eksamen. Din visjon må være minst 20/40 på hvert øye for å kvalifisere for en California Klasse B Commercial førerkort.
5

Last ned en medisinsk undersøkelse Report (DL 51), ta den med til en autorisert rettsmedisiner (oppført på skjemaet), fullføre en medisinsk undersøkelse, og har sensor fylle ut skjemaet og legg den i en forseglet konvolutt.
6

Besøk DMV kontoret igjen. Levere inn utfylte skjemaer DL 44C, 939 DL, og DL 51, sammen med resultatene av din visjon eksamen. Ha avtrykk og bilde tatt på DMV kontoret. Presenter din Social Security-kortet eller andre bevis på ditt personnummer, bekrefte din fødselsdato og juridisk tilstedeværelse i USA ved å presentere identifikasjon til DMV kontoret. Den beste måten å gjøre dette på er ved hjelp av en California førerkort. Du må ta og bestå en skriftlig road test og betale $ 64 påmeldingsavgiften med kontanter eller kredittkort. Du vil bli utstedt et klasse B Commercial førerens tillatelse, som vil tillate deg å kjøre i klasse B biler hvis en lisensiert klasse B driver er til stede i bilen med deg.
7

Practice kjører den type klasse B kjøretøyet du søker en lisens til å kjøre i forberedelse til veien test.
8

Ring det lokale DMV og gjøre en avtale for en prøvekjøring.
9

Bring bilen til veien test avtale sammen med klasse B oppholdstillatelse og legitimasjon. DMV vil inspisere bilen og hvis det går, vil du få lov til å ta veien test.
10

Ta veien test. Hvis du passerer, vil du få utstedt en midlertidig 60-dagers lisens som du kan bruke til bildet ditt lisensen er sendt til deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148097.html

Previous:
Next:

driving tips