Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan forbedre gass kjørelengde på en V8 Sierra

Ifølge fueleconomy.gov, får GMC Sierra med en V8 omtrent 12 miles per gallon i byen og 18 på motorveien. GMC har fem modeller av Sierra: 1500, 2500HD, 3500HD, Denali, og Hybrid. Hybrid V8 får 21 miles per gallon i byen og 22 på highways.The Sierra er en stor lastebil med en kraftig motor, men du kan forbedre gass kjørelengde ved å endre kjørestil og gjøre endringer i lastebilen. Du trenger
Oil changeEibach Springs
Vis flere instruksjoner
en

Gå til en mekaniker for planlagt vedlikehold. Klikk på linken "GMC vedlikeholdsplan" under "Referanser" nederst på denne siden og legg inn år og modell av Sierra. Dette vil vise deg hva du trenger å ha inspisert på visse kjørelengde intervaller.
2

Få regelmessige oljeskift hver 3000 miles. Oljeskift er en av de enkleste måtene å opprettholde helsen til motoren din. Olje blir tykk over tid, og motoren må bruke mer kraft for å flytte olje gjennom motoren, noe som reduserer drivstofforbruket.
3

Vurdere å installere Eibach Springs på din Sierra. Eibach Springs redusere luftmotstanden og forbedre alle rundt ytelse. De har vist seg å forbedre drivstofføkonomien, spesielt på plukke opp lastebiler som Sierra. Klikk på linken "Eibach Springs" under "Referanser" for mer informasjon.
4

Endre din kjørestil. Ikke akselerere raskt fra en stopp. Still ditt cruise control på en hastighet ikke høyere enn 65-70 på motorveien. Kjøring i høye hastigheter reduserer drivstofføkonomi. Hvis du forventer en stopp fremover, la opp på gassen og glir til en stopp i stedet for å akselerere og måtte smelle på bremsene. Sierra er en tung bil og tar en stor makt til å drive. Endre kjørestilen din er en av de beste måtene å forbedre dine miles per gallon.
5

Fjern overflødig vekt fra lastebilen og taue så lite som mulig. Selv om Sierra er laget for haling og tauing, disse aktivitetene bruke ekstra kraft, forårsaker Sierra for å få færre enn estimert miles per gallon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148094.html

Previous:
Next:

driving tips