Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Slik starter et kjøretøy i Extreme Cold

Winter været er en utfordring for biler så vel som mennesker. Ekstrem kulde kan tappe strøm fra bilens batteri, fryse motor væsker og gass linjer og tykkere motorolje. Noen av disse problemene kan gjøre å starte bilen vanskelig. Den mest effektive og effektiv måte å varme opp alle kjøretøy er å kjøre den. Når det kjører, ikke la den gå for lenge, 30 sekunder er lenge nok til å sirkulere motorolje. Så ta det rolig for de første par miles til de andre komponentene er varm også. Du trenger
VehicleBlock heaterFull tank
Vis flere instruksjoner
en

Hold gass tank så full som mulig for å hindre at gass fra frysepunktet. Drivstoffets alkohol tiltrekker seg fuktighet, noe som kan fryse.
2

Bruk tynnere olje i motoren din i de kaldeste månedene av året for å hindre at det jevning så mye at det ikke kan smøre tilstrekkelig. Dette kan bremse motorens bevegelser til det punktet at den ikke vil starte.
3

Slå av alt tilbehør, inkludert varme, radio og frontlykter.
4 < p> Pumpe gasspedalen en gang før start hvis bilen din ikke har et drivstoff-injisert motor.
5

Vri om nøkkelen og hold den inne i opptil 20 sekunder dersom det er nødvendig for motoren å snu . Ikke flom motoren eller drepe batteriet. Vent noen sekunder og prøv igjen hvis bilen ikke starter.
6

Spør noen med startkabler og en løpende kjøretøy å hoppe starte bilen hvis batteriet er dødt.
Side 7

Bruk en motorvarmer å fysisk varme bilen din før du prøver å starte den. Enten bruke en timer for å slå ovnen av og på, eller plugg i varmeapparatet to timer før du planlegger å starte bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148095.html

Previous:
Next:

driving tips