Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan man skal håndtere Road Rage

Nesten alle har opplevd noen form for road rage mens du kjører. Mens folk flest er i stand til å komme seg fra sitt sinne raskt, i enkelte situasjoner, kan det slå dødelig. Det er viktig å gjenkjenne symptomer og ta dem raskt, så her er din guide til å håndtere veien raseri. Instruksjoner
en

Pust dypt. Trangen til å gå etter en annen sjåfør kan være intense, men ta noen dype åndedrag så snart noe skjer og holde hendene fast på rattet. Minn deg selv at situasjonen er bare midlertidig, og at du har makt til å holde kontroll over følelsene dine.
2

Yell det ut. Hvis noen skjærer deg av, rulle opp vinduene og slippe din vrede i personvernet til din egen bil. Det vil føles godt å slippe frustrasjon og ingen vil bli skadet.
3

Hold øynene skrelles for aggressive sjåfører. Biler som endrer baner uberegnelig eller fremskynde og tregere inconsistently bringe problemer. Unngå dem på alle kostnader (selv om det betyr å bremse ned) og holde fokus på din sikkerhet.
4

Avreise til din destinasjon så tidlig som mulig. Sjåfører i en hast er mer sannsynlig å oppleve veien raseri fordi de frykter å bli sent. Sjekk trafikkmeldinger før du forlater huset eller komme opp med minst en alternativ rute som kanskje ikke er så overfylt som den du vanligvis tar.
5

Stock bilen med beroligende musikk, en stress ball og bøker på tape. Disse elementene vil bidra til å skape et fredelig fristed i bilen, og du bør strekke seg etter dem hvis du begynner illsint over noe som skjedde på veien.
6

Sving til å roe ned. Når du begynner å oppleve følelser av sinne, kjøre bilen til siden av veien (eller gå ut av veien helt) og gjenvinne forstanden. Krevende hevn på andre drivere kan virke logisk, mens i varmen for øyeblikket, men kan resultere i tragedie, så tømme hodet før du fortsetter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147847.html

Previous:
Next:

driving tips