Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Multi-Stop ruteplanlegging

Planlegger du en tur med flere stopp vegen sparer gass, tid og penger. Ta vare på alle dine ærend i en tur trenger ikke å være en utmattende opplevelse, hvis det er planlagt riktig, men det kan være veldig givende å ha alt gjort og fortsatt ha tid for deg selv. Spar opp ærender og har tenkt å gjøre dem alle på en dag når det er mulig, og du vil se hvor mye tid og penger det sparer. Få orden

Skriv en liste over de tingene som du trenger for å oppnå. Avgjøre om det er en ordre at enkelte ting iboende må gjøres i, for eksempel plukke opp bursdagsgave hos tante Jill hus før slippe den av på onkel Charlie. I så fall oppmerksom på dette på listen og sørg for å sette dem i den rekkefølgen. Ikke glem å vurdere om du har planer om å kjøpe eller transport noe som er forgjengelig som dette må tas i betraktning for turen.
Gå avstand til lagre gass

deres august 2009 test gjennomgang av måter å spare penger på gass, sa Consumer Reports "Engines kjøre mest effektivt når de er varme. I våre city-kjører tester, lage flere korte turer og starting av motoren er kald hver gang redusert drivstofforbruket med nesten fire mpg. " For å sikre at motoren opererer på optimal temperatur, prøve å arrangere de stopper, slik at du kjører til lengst stopp først. På denne måten motoren din har tid til å varme opp før du slår den av på første stopp.
Kartlegging din rute

Kartlegging din rute er viktig for å holde alt organisert og hjelpe deg med å planlegge for det uventede. Enten tegne et kart, markere ruten på et kart eller, hvis du kan, visualisere kartet i hodet, men pass på å skrive hvert stopp ned på en liste i den rekkefølgen du kommer til å gjøre det. Den enkleste måten å gjøre dette på er å skrive ut et kart over kjøringen din området fra Internett og markere ruten og stopper på det. Sett et merke på hvert stopp, og deretter koble merkene bruker den enkleste og raskeste veien for å komme fra den ene til den neste. Dette kan også gjøres med MapQuest eller Google Maps på nettet med sine Flerstopplanlegger kartleggingsverktøy ved å skrive inn adressene til hvert stopp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148136.html

Previous:
Next:

driving tips