Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan forbedre gass kjørelengde på en Xterra

Nissan Xterra er en full-size SUV. Ifølge Fuel Economy.gov, får Xterra mellom 14 og 15 miles per gallon i byen og 19 til 21 mpg på motorveien, avhengig av modell. Ved å endre kjørestil og holde seg oppdatert på Nissan vedlikehold, kan du forbedre drivstofføkonomien av Xterra din. Du trenger Brukte Nissan vedlikeholdsplan
Vis flere instruksjoner
en

holde deg oppdatert på alle Nissan vedlikehold. Kontroller "ressurser" som følger denne artikkelen for en link til Nissans vedlikeholdsplan. Du kan legge inn år og modell for Nissan Xterra og se alle kjørelengde intervaller når vedlikehold er nødvendig. Dette inkluderer et oljeskift omtrent hver 2500 miles. Ta vare på Xterra motor er en av de beste måtene å opprettholde og bedre drivstofføkonomi.
2

Endre din kjørestil. Sakte akselerere fra en stopp, snarere enn slamming på gasspedalen. Forutse kommende stopper, slik at du kan la foten av gassen på forhånd og glir til en stopp i stedet for å måtte bremse hardt. På motorveien, satte cruisekontrollen på fartsgrensen for å opprettholde en konstant hastighet. Endre måten du kjører er en av de enkleste og mest effektive måter å øke gass kjørelengde.
3

Fjern alle sport stativene fra utsiden av Xterra og noen ekstra vekt fra innsiden av kjøretøyet. Selv om Xterra er en robust SUV, har et skistativ eller en kajakk bil-top carrier gjør bilen mindre aerodynamisk. Ekstra vekt på innsiden vil også føre til at motoren jobbe hardere.
4

Unngå å kjøre i rushtiden. Tomgang på motorvei brenner gass, men får deg ingensteds. Selv når du ikke kjører, unngå tomgangskjøring bilen for å varme den opp eller når du venter på noen. Det er bedre å slå Xterra off enn å la den gå og brenne gass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148230.html

Previous:
Next:

driving tips